28 Eylül 2012 Cuma

Ben geldimmmm:))

 
 
 
Canım arkadaşlarım ben geldim...:))
Onca sorundan sonra nihayet bilgisayarın başına oturabildim...
Tatilden döneli 12 gün oldu ama ben birtürlü sizlerle buluşamadım..
 
Aslında aksilikler tatile çıkmadan başladı..Tatile çıkmadan önce eşimin teyze ve eniştesini ziyerete gitmiştik..Sokakta park halindeki arabamıza gelip çarpmışlar..Eşimin kapısı içeri göçmüş..Tam tatil öncesi bize iyi moral oldu ama neyseki araba yola çıkabilicek düzeydeydi  ..Bizde o halde gittik ve geldik..Çarpan adamda vicdanlıymış ordaki esnafa bıraktığımız numaramızla bizi buldu..
Sonra tatilin sonlarında yani İstanbula dönüşümüze 3gün kala hastalandım ..Mide bulantısı, karın ağrısı, ateş hemen hastaneye gittim..Soğuk deniz suyuyla bir güzel üşütmüşüm...Sonra dönmemize bir gün kala sabah acı bir telefonla uyandık..Eşimin teyzesinin eşi yani çok sevdiğimiz eniştemizin vefat ettiğini öğrendik..Hemen toplanıp yola çıktık..Tabı benim hasta halimle 12 saat süren yolumuzu nasıl geçirdiğimi hiç sormayın..Ertesı gun cenaze ama ben cenazede bile duramadım çok hastaydım, hemde bir kalp çarpıntısı başladı yerimde duramadım doğru eve getirdi eşim beni.. Hastalığımın geçmesi biraz uzun sürdü bol bol yattım ama kalp çarpıntım geçmedi.. Baktım koluma vurmaya başladı hemen  hastaneye gittim ..Tahliller yapıldı ve ekg çekildi..Bu arada troidimin çok yükseldiğini ve kandaki keratinin oranının çok düştüğünü öğrendim..Bol bol kırmızı et yemem gerekiyormuş..Doktor yinede ritm holter takalım dedi..O gün planımda doktordan sonra eve gelir size tatilimi anlatırım diyordum ama malesef doktor cep telefonu bilgisayar ve manyetik alanları yasakladı..Cihazı etkiliyor diye..Neyse ertesı gün çıkarttık holteri.Evet kalp ritmimde bazı bozukluklar varmış ama bu her normal insanda olabilecek gibi şeylermiş..Eniştemizin vefatı, kansızlık ve tiroidde eklenince, doktor sen kalbini unut gayet iyisin dedi..Neyse hamdolsun o gün kalp çarpıntımda ,koluma vuran ağrısıda geçti:))sanırım psikolojıkti aynı zamanda.
Doktordan sonra eve gelip hemen internete giriyim dedim..İnternet çalışmıyor...Arızayı aradık gelip baktılar 3 gündürde bakıyorlar ..Biz uydu net kullanıyoruz ..Biri geldi evden değil dışarı hatlardan dedi ..Ertesi gün biri geldi bizim apartmanda kamera sistemi var ..Sistemi kuran adam iyi kurmamış zamanlada iletkenler sinyal iletmiyorlarmış bu yüzden bizim net bozulmuş ama apartmanda bizden başka bozulan yok. Kapıcınıza söyledim onarıcaklar sistemi yada biz gelip yapıcaz dedi ..Sonra başkası geldi modeminiz bozulmuş hatlarda sorun yok dedi..Sonra sabah bir uyandım telefonum sim kartımı okumuyor..Başka telefonlara taktım sim kartım çalışmıyor. Hadi gidip yedek kart aldım ama tüm numaralarım gitti..Dün akşam ,eşimin 1,5 sene önce kartımı yedek aldığı aklımıza geldi .Telefonumu bu süre zarfında değiştiriğim için biraz zor oldu  ama sonunda numaralarımı geri yükledik..Modemimizi de gelip değiştirdiler bugün .Artık nete girebiliyorum..Birtek su sorunumuz kaldı ..Apartmanın tüm boruları değişitirilıyor..İyi bişey ama sabah 10 ,akşam 10 arası susuzuz.. Susuzlukta zor..Şu 3 haftayı nasıl geçirdim inanın bilmiyorum..Hep sorun ,hep sorun..Bazen hayat istenildiği gibi gitmiyor..Allah başka dertler vermesin ..
Ama sizlerle buluşuğum için şuan çok çok iyiyim..Bloğumu, sizi çok özlemiştim...

Tatil postumuda en kısa zamanda geliyor...Öpüldünüz hepiniz...

59 yorum:

  1. canım öncelikle hoşgeldin... başın sağolsun, geçmiş olsun.A llah kolaylı versin. ayy bilemedim ne diyeceğimi. ölüm çok acı ama sen kendine dikkat et. ölenle ölümüyor. Allah mekanını cennet eylesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk canım :)tüm dileklerin için çok teşekkür ederim canım..evet haklısın ölenle ölünmüyor ama ben biraz fazla hassasım hersey beni çok kolay etkiliyor bu huyumu hiç sevmiyorum ..Aminn canım...Çok özlemişim canım seni :)bakalım ben yokken sen neler yaptın:)

      Sil
  2. Hoşgeldin :)
    Başın sağolsun :(

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldiniz :). Çok büyük geçmiş olsun ve başınız saolsun :(.
    Bazen herşey üstüste geliyor sınarmışcasına.. Güzel günleriniz çok çabuk gelsin inşallah :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım ..evet bazen malesef üst üste geliyor ve biz müdahele edemediğimizde sinir basıyor ..ama olsun hayatta hep güzel seyler olsa güzel olduklarını farkedemeyiz dimi..:)teşekkürler canım inşallah:))

      Sil
  4. Dediğin gibi hayat bazen istediğin gibi gitmiyor ama çok şükür ki zor günler geride kalmış. Başınız sağolsun bu arada, ölüm ne yazık ki bir şekilde geliyor, Allah yerinde dinlendirsin canım...

    Tekrar geçmiş olsun ama gerçekten GEÇMİŞ olsun, kendine dikkat et...

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler denizim..evet hayat bazen istediğimiz gibi gitmiyor, müdahele etme imkanımızda olmuyor ama olsun yeterki sağlık olsun gerisi boş canım :))

      Sil
  5. Okurken yoruldum inan:) hakikaten bir çok talihsizlik

    Başınız sağolsun. Gecmiş olsun. sağlık çok önemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :))evet birçok talihsizlik oldu hayatımda ilk kez neler oluyor diye düşündüm..ama herşeyin başı sağlık olduğunu dahada bir anladım..diğer şeylerde insanın canını sıkıyor ama sağlık gibi değil..

      Sil
  6. Sevilcim hoşgeldin seni merak etmeye başlamıştım..Seni ve güzel postlarını,yorumları çok özledik..Öncelikle çok geçmiş olsun...Vede başınız sağolsun...Hayat böyle işte herşeyi bir arada yaşıyor insan..kendine iyi bak..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurşen ablacım bende çokk özledim seni..dileklerin için çok teşekkür ederim..ilk kez neler oluyor böyle herey üst üste diye düşündüm ama tüm aksiliklere insanın canı sıkılsada sağlık gibisi yok Nurşen ablacım..

      Sil
  7. Hoşgeldiniz :) Geçmiş olsun gerçekten aksilikler üst üste gelmiş..Ne diyelim Allah beterinden korusun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk :)çok teşekkür ederim evet biraz öyle oldu hepsi üstüste geldi ama dediğiniz gibi Allah beterinden korusun ..

      Sil
  8. Hoşgeldin her şey çok üst üste gelmiş geçmiş olsun,başınız sağolsun umarım şu anda daha iyisindir.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk :)evet herşey üstüste geldi ama şimdi çok iyiyim,keyfim yerinde çok teşekkür ederim :))

      Sil
  9. Bloguna hoşgeldin:)
    Başınıza gelmeyen kalmamış..çok geçmiş olsun ayrıca başınız sağolsun..Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın..
    Tatil postunu da merakla bekliyorum içimiz açılsın şöyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk canım :)aynen öyle başımıza gelmeyen kalmadı..:)Aminn canım çok teşekkür ederim..en kısa zamanda yazıp yayınlamaya çalışıcam ..:)

      Sil
  10. canım hoşgeldin
    artık merak etmiştim seni.bloğuna devamlı girip baktım geldin mi diye.
    çok geçmiş olsun canım başınız sağolsun dikkat et kendine
    öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk canım :)çok teşekkür ederim hayat bazen böyle oluyor işte..bende öpüyorum kocaman seni :)

      Sil
  11. Çok geçmiş olasun ve başınız sağolsun.Malesef bazen herşey böyle üstüste gelir,Allah beterinden saklasın.Çok şükür ki kalbinde birşey yokmuş.Okurken dedim acaba pani katak mı,şükür o da değil.Bundan sonrası güzel olsun umarım,hoşgeldin,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tubacım:)aynen oyle çok üst üste geldi ama herşey yoluna giriyor Allahın izniyle ..Sağlık olsun gerisi önemli değil canım..hastaneye gıdınce ınsan saglıgın nekadar degerlı oldugnu daha bır anlıyor..inşallah canım hepimiz için iyi olsun hayat:)hoşbulduk :)))

      Sil
  12. hoşgeldin:) yokluğunu hissettim postlarım güzel yorumlarından mahrum kaldı. ritim bozukluğu bende de var. iki sene önce önemsiz dediler şimdi ise ilerledi. çok geçmiş olsun sana da evet çoğu insanda olan birşey çok önemli değil o yüzden takma kafana:) bilmiyorum senin de öyle mi ama benim kalbim yavaş atıyordu dakikada 40 -45 falan ki normali 70. o yüzden bana bal yemek yasak kalp bloklarını daha arttırdığı için. 6 ayda bir holter taktırıyorum ama cep telefonu falan yasaklamadı hiçbir doktor.neyse başını şişirdim hoşgeldin tekrar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum canım :)
      aslında benım gece 41 e dusmus kalp atısım uykuda aksamda eve merdıvenle çıktım 133e cıkmıs ..holter sonucumda erken atım yazıyordu..ne demek onuda anlamıyorumya ..aksam neye heyecanlandın dedı dr heyecanlanmadım merdıven cıktım dedım ..olabılır dedı..ben bırde kendımı cok dınlıyorum ay sımdı carptı kalbım ay agrımaya basladı neler oluyor dıye ıcım ıcımı yedı hele holter takılıyken hayattan soyutlandım sankı sadece kalbım holter ve ben :))ben bıraz kendımı denedımde bırseye cok sıkılıyım 2 gun sonra hemen carpıntım baslıyor sayısı cok degıl ama gum gum atıyor ..ınsallah bır daha olmaz psıkolojım bozuldu cenazenın ustune bende boyle olunca..holter takılıyken yasaktı cep telefonu holterı etkılıyor dıye..askolsun basını sısırdımde nedemek ..sen ilaç kullanıyormusun ? neden oluyorkı boyle bu kalpler bozuluyor.Allah hepimize sağlık versin canım..

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. neyse okuduysan bu mesajları siliyorum:)

      Sil
  13. Hoşgeldin güzel arkadaşım ben sana öyle alışmuışımki çok aradı gözlerim seni çoookkk.neyseki sana ulaşabiliyordumda en azından.
    Çok şükür iyisin yine buradasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosbulduk canım benım :)evet canım neysekı bız sadece burda degıl herzaman gorusebılıyoruz ve haberlesebılıyoruz ..:)

      Sil
  14. Sevilcim ne yazacağımı şaşırdım, gerçekten hepsi üst üste gelmiş... Öncelikle hoşgeldin diyorum... Allah Rahmet eylesin... Sana da geçmiş olsun canım... Sıkıntılı zamanlar atlatmışsın... Şimdi gelecek tüm günlerin mutluluk ve huzur dolu olmasını diliyorum... Hep Gül, gülümse...

    YanıtlaSil
  15. canım ya aksilikler üstüste gelmiş çok üzüldüm:( Hayat böyle işte biz planlar yaparken o kendi kafasına göre takılıyor.umarım yaşadığın olumsuzlukları unutturacak güzellikler kapında bekliyordur canım hoş geldin:)

    YanıtlaSil
  16. Öncelikle hoşgeldin canım benim,
    ne kadar çok aksilikler yaşamışsın başınız sağolsun çok çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun başka acılar vermesin.
    Kendine çok dikkat et postlarını ve yorumlarını çok arar oldum haberin olsun öptüm.

    YanıtlaSil
  17. hoşgeldin canım. Aksilik geldi mi üstüste gelir hep zaten. Nazar boncuğu olur bunlar inşallah. Başınız da sağolsun

    YanıtlaSil
  18. hoşgeldiiiiiiiinnnn... özledik seni..zor şeyler yaşamışsın gerçekten.Öncelikle başınız sağolsun.sana da büyük geçmiş olsun üzüntüyle beraber eklenince tahmin edebiliyorum..Allah daha büyük hastalıklardan korusun seni sevdiklerine bağışlasın..Bu arada senin yorumlarını gördüm bloğumda bu zor zamanlarına rağmen içtenliğin inanılmaz hissediliyor adına değindim biraz:)

    YanıtlaSil
  19. canım hoşgeldin hep hoşça sağlıkla kal inşallah öpüyorum..:))

    YanıtlaSil
  20. hoşgeldin cnm,başınız sağolsun

    YanıtlaSil
  21. Ay canım ya çok geçmiş olsun, başınız da sağolsun.. Geldi mi üst üste geliyor sanki, üzme canını, Allah başka dert vermesin. En önemlisi sağlık, kendine iyi bak ;)

    YanıtlaSil
  22. Offf. Çok üst üste gelmiş neyse bunlarla geçmiş olsun artık.Benim blogum sende ve birkaç arkadaşta güncellenmemiş görünüyor acaba sen beni URL ile mi eklemiştin yoksa izlediklerinle mi şu anda dört arkadaşta gördüm bunu neyse ki çoğu arkadaşta güncelleniyor.Her gün yayın koyduğum halde patateste takılı kaldı.Ekleme şeklini bana bildirirsen sevinirim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. Canım benim hoşgeldin...
    Ayy neler yaşamıssın öncelikle başın sağ olsun Rabbim sabır versin.
    Sanada geçmiş olsun canım kazada olmuş nazaramı geldiniz acaba bunlarla geçmiş olsun... sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  24. Sevil'ciğim döndüğüne çok sevindim.
    Eksikliğini fazlasıyla hissettik canım.
    Bu arada başından geçen sıkıntılar için çok üzüldüm.
    Başınız sağolsun.
    Umarım bundan sonra herşey yolunda gider.
    Biz de İstanbul'u mesken tuttuk :)
    Acıbadem'de kalıyoruz :)
    İstanbul'a tekrar gelişimde organize olabilirsek biraraya gelebilecek arkadaşlarla görüşebiliriz.
    Çok keyifli olur diye düşünüyorum.
    Neyse tekrar hoş geldin komşum.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  25. Canim ya hosgeldin..tatil guzel gecmistir tabikide, enisteniz icin basiniz sagolsun..araba icin gecmis olsun vede tabiki en buyuk gecmiste sana olsun..neyseki toparlamissin simdi..Keyfin iyi olsun diyorum..

    YanıtlaSil
  26. Her şey ne kadar da üst üste gelmiş....Öncelikle başınız sağolsun:((
    Sana da geçmiş olsun. Herşeyin yoluna girmesine sevindim:)))

    YanıtlaSil
  27. Sevil ablacımm öncelikle başın sağolsun ) : ve geçmiş olsunn. dikkat et kendine. bende de kansızlık var böyle sen anlatınca kendimi htırladım bir an... kendine iyi bak sevgiler...

    YanıtlaSil
  28. Çook geçmiş olsun ve başınız sağolsun.
    Bazen geldi mi tüm aksilikler üst üste gelir. Seninde yazının sonunda dediğin gibi; Allah başka dertler vermesin.
    İyi haftalar şimdiden Sevil. :)

    YanıtlaSil
  29. Sevil'ciğim hoş geldin, ben de tatilden hastalanarak döndüm. O yüzden pek tadım yok canım, acil şifalar diliyorum canım, sevgiler.

    YanıtlaSil
  30. hoşgeldin....sefalar getirdin....çooook geçmiş olsun..Ayrıca başın sağ olsun.... Umarım bunlar hayatındaki en büyük ve en son sıkıntılar olur. Allah can sağlığı versin, gerisi boş :)

    YanıtlaSil
  31. Tatlım bu arada basınız sağ olsun, yorumuma onu eklemeyi unutmusum, konular çok olunca; kalp çarpıntısına gelince senin bir suçun yok, hem herşey üst üste gelmiş hem de o kendini dinleme denilen olay genelde zaman zaman yaptığımız birşey ee ne de olsa kalp birşeye benzemiyor o nedenle yapıyoruz arada, sağlık sıkıntıları ve vefat olayları olunca internetteki sorun'un önemsiz olduğunu düşünüyor insan, değil mi, çok öptüm yeniden.

    YanıtlaSil
  32. başınız sağolsun, geride kalanlara uzun, uzun, sağlıklı ömürler diliyorum.
    epey badilereler atlaşmışsınız, allah beterinden korusun. şu anda iyi olduğuna çok sevindim. çok stres yaptın sanırım. umarım tekrarlamaz. çok çok geçmiş olsun. susuz günlerin için sana kolaylıklar diliyorum. evet hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor maalesef.
    aramıza döndüğün için mutlu oldum, hoşgeldin:)))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  33. Canım,öncelikle hoşgeldin..Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.Aksilikler hep üst üste gelmiş çok geçmiş olsun,Allah sağlık versin.Her şey yoluna girmeye başlamış,umarım daha iyi olur.İçtenliğin,samimiyetin o kadar anlaşılıyor ve hissedebiliyorum ki sıkıntılarını içimde yaşadım sanki.Her şey gönlüne göre olur umarım bundan böyle,selam ve sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  34. hoşgeldin tatlım bende iyiden iyiye merak etmeye başlamıştım:(
    başınız sağolsun öncelikle sanada çok geçmiş olsun cümlelerininin devamını okumadan psikolojik olarak çok etikilenmiş olabileceğini düşündüm neyseki önemli bişi yokmuş çok sevindim...modem olayı nedir yahu öleee okurken sıkıldım inan..öpüyorum seni sevgiyle :)

    YanıtlaSil
  35. canım başınız saolsun! arka arakaya ne çok aksilik gelmiş hay allah. ama en önemlisi sağlık.kendine dikkat et :)

    YanıtlaSil
  36. Bayagi olayli olmus son zamanlar. Gecmis olsun. Hepsi geride kalmistir Insallah.

    YanıtlaSil
  37. hoşgeldiniz
    ve başınız sağolsun baya bir olaylı olmuş internete bağlanmak çıldırmamak elde değil
    resmde de çok hoş çıkmışsın sevgiyle

    YanıtlaSil
  38. selam başınız sağolsun. çok geçmiş olsun. bir şey geldimi üst üste geliyor bizdede bir ara böyle şeyler oldu. Allah daha kötülerini yaşatmasın.

    YanıtlaSil
  39. başınız sağolsun ve
    bütün aksilikler geçip gitmiş olsun!

    YanıtlaSil
  40. canım çok geçmiş olsun geldimi aksilikler peşpeşe oluyor
    ayrıca başın sağolsun geride kalanlara allah sabır versin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  41. başın sağolsun, çok geçmiş olsun, çok telaşlı günler geçirmişsiniz...

    YanıtlaSil
  42. başın sağolsun, çok geçmiş olsun, çok telaşlı günler geçirmişsiniz...

    YanıtlaSil
  43. canım benim hoşgeldin...
    seni görmek çok güzel....
    özledim valla seni :))
    tatil postlarını beklliyorum...
    öpüldün...

    YanıtlaSil
  44. canım benim güzel arkadaşım biz ara sıra haberleşsekde yoğunluktan ihmal ediyorsun arkadaşını:)Bu arada bloğumda sana bir ödülde var

    YanıtlaSil