24 Ekim 2012 Çarşamba

Biraz alışveriş ,biraz bayram

Dün dışarda işlerim vardı ve onları halledip eve dönerken ilk kez kullanıcağım iki şey aldım..Birincisi şampuan..Ben organik şampuan kullanıyorum .Şampuanımıda c.tesi günleri gittiğim organik pazardan alıyorum ama malesef bu hafta pazara gidemiyeceğim için ve hiç şampuanımda kalmadığı için, eczaneden bu şampuanı aldım..İçinde sülfat ve paraben yok..İlk kez bu markayı kullanıcam umarım memnun kalırım ..

 

Sonrada doğru English home'a gittim..İki hafta önce yeni desenli nevresimlerin geldiğini görmüştüm ama acelem olduğu için doğru düzgün bakamamıştım..Dün gittim, bir güzel tüm ürünleri keyifle inceledim..Nekadar zaman mağazada kaldım bilmiyorum:)) Hep böyle yaparım gider dolaşır ,kendimi orda o renklerin arasında mutlu eder , sonrada havlu dışında birşey almadan çıkarım..Yine amacım birşey almak değildi ama bu sefer elim boş çıkamadım ve çok beğenerek bu nevresimleri aldım :))english homedan hiç nevresim almamıştım benim tüm nevresimlerim taçtır..Taçtan çok memnunum ama bu desenlerede hayır diyemedim..Yeni şeyler denemekte ,alışkanlıklarımı değiştirmekte biraz kararsızımdır ..Bayağı düşünerek aldım o yüzden bu nevresimleri..Sonrada ne diye bu kadar düşünüyorum diye kendimi sorgularım ..Al kullan bakalım belki beğenirsin değilmi ??Neyse bu aldığım iki ürünüde ilk kez kullanıcam umarım memnun kalırım:)
Hazır fırsatım varken bayramınızıda kutlamak istiyorum ..Yarın kısmet olursa Dubrovnik yolcusuyum o yüzden dışarı çıkıp bazı alışverişlerimizi yapıp ve bayramda göremiyeceğimiz ailelerimizi görüp, eve gelip bavul hazırlıycam..
İlk kez bir bayramı ailelerimizden uzak geçiricez..O yüzden hem biraz hüzünlü, hemde işin ucunda gezmek olduğundan, yeni yerler görmüş olacağımdan heyecanlıyım..
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar herkese bol gülümsemeli hayırlı mutlu bayramlar dilerim..sizleri çok öpüyorum..


24 yorum:

  1. iyi yolculuklar
    iyi tatiller
    güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  2. Canım sana da iyi bayramlar ve de iyi gezmeler:))))

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler sana da iyi bayramlar ve iyi yolculuklar:)English home nevresim takımından çok memnun kalacaksın.Ben çok memnunum,senelerdir solmadı.Taclarım da çok iyi dayandı ama en dayanıklısı English home çıktı:)

    YanıtlaSil
  4. Sevilcim,güle güle kullan canım..Bayramlıklarını almışsın...Güzel,mutlu bir bayram geçirmeniz dilğiyle..hayırlı bayramlar..sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. HAYIRLI BAYRAMLAR İNŞALLAH.SEVGILERIMLE.

    YanıtlaSil
  6. tatlım englısh homenin ürünlerini bende çok beğeniyorum...
    güle güle kullan çok güzeller...

    canım benim hayırlı yolculuklar...
    gez, dolaş, keyfine bak :)))
    döndüğünde güzel fotolar bekliyorum senden :))
    öpüldün kocaman...
    iyi bayramlar...

    YanıtlaSil
  7. SEVİLCİM EN İYİSİNİ SEN YAPMIŞSIN.
    İYİ BAYRAMLAR:)))

    YanıtlaSil
  8. Sevilcim güle güle kullan tatlım çok güzel şeyler almışsın! Bu arada mutlu sağlıklı güzel bayramlarrrr :)

    YanıtlaSil
  9. Huzurlu bir bayram dikiliyorum..

    YanıtlaSil
  10. denedikten sonra yorumları bekliyoruz iki bayramınızda kutlu olsun

    YanıtlaSil
  11. Mutlu bayramlar bol gezmeler canım . Bende alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemem ama yeni şeyler keşfetmek için risk almak lazım :) Güle güle kullan aldıklarını öpüyorum ..

    YanıtlaSil
  12. Nevresimler cok hos gorunuyor,iyi gunlerde kullan Sevil.Tatilinizin de guzel gecmesini diliyorum,artik donuste tatil postunda fotolari bekliyorum.Iyi bayramlar.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. canım mutlu bayramlar ... umarım çok güzel geçer geziniz. darısı bizim başımıza =)
    bu arada bende englısh home a bayılıyorum ..renkler desenler arasında bi bakmısım saatler geçmiş. Ben oğluşum için kullanıyorum nevresimlerini. Gayet menmunum . Umarım sende beğenirsin .
    Bu arada gezi ayrıntılarını bekliyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Canım Sevil'im sana iyi tatiller ve iyi yolculuklar dilerim. Dönünce resim ve anılarını bekliyor olacağız. Bu arada sülfat ve paraben içermeyen seri ben de kullanıyorum. Başka bir markanınkini. Bence çok önemli bunların olmaması. Nevresim takımların da muhteşem. Güzel güzel uykuların olsun içlerinde. Sevgilerimle canm arkadaşım.

    YanıtlaSil
  15. canım iyi bayramlar iyi yolculuklar ve iyi gezmeler;) nevresim takımı çook güzel.umarım şampuandan memnun kalırsın canım ;)

    YanıtlaSil
  16. Hayırlı bayramlar,güzel bir tatil diliyorum.Nevresim markasını daha önce denemedim ama güzel olduğunu duydum.Güzel günlerde sağlıkla kullan,selamlar,sevgiler:))

    YanıtlaSil
  17. MUTLU ,HUZURLU BAYRAM GEÇİRMEK DİLEKLERİMLE

    YanıtlaSil
  18. Sağlıklı ve güzel bir Bayram dilerim.

    YanıtlaSil
  19. Sevil'ciğim, mim cevabımı paylaştım. Gecikme için kusura bakma. Teşekkürler canım.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  20. Belki de döndün şimdi. Gecikerek uğradım ama geçmiş bayramın kutlu olsun. Sevgiler. Nevresimlerin renk ve desenleri çok güzel. Güle güle kullan. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  21. oh oh oh hepsi şahane.english home ürünleri kibar oluyor gerçekten güle güle kullan..iyi gezmeler..fotolar bekliyoruuumm:)

    YanıtlaSil
  22. Bakalım memnun kalacakmısınız. Ben severek kullanıyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  23. nerelerdesin?
    umarım her şey yolundadır........

    YanıtlaSil
  24. Canım Gelmedin mi daha? çok merak ettim seni...

    YanıtlaSil