18 Ekim 2012 Perşembe

Didim tatil


Tatil postum en kısa zamanda geliyor dedim ama bir geldim bir kayboldum biliyorum..Bir önceki postumda apartmanın su boruları değişiyor demiştim ..Su borularıda mutfaktan geçince mutfakta kırılmalar oldu ve mutfağım battı çıktı.Zaten derin bir temizlik yapılıcaktı evde, mutfakta tam üzerine gelmiş oldu..Annemle ben 2 günde  mutfağı ancak toplayabildik, malüm yıkanmayan birşey kalmadı, evide temizlettim,sonra Romanyadan eşimin teyzeleri geldi üzerine ben ingilizce kursuna başladım koşturmacalardan birtürlü fırsat bulup nete giremedim ..Neyse lafı fazla uzatmadan bayağı bir gecikmelide olsa tatil postuma geçiyorum ..
Hersene erken rezervasyonla tatilimizi kıştan ayarlarken ,bu sene eşimin işlerinden dolayı tarih belirleyemedik ..Ta ki tatile çıkmadan 3 hafta öncesine kadar..10 Eylülde annemler, kayınvaldemler ve teyzemler 3 aile birarada tatile gidiceklerdi. Eşimin iznide onların tatil zamanına denk gelince, önümüze iki seçenek çıktı ..Ya ailelerimizle daha önce 2 kere gittiğimiz otele gidicektik yada başka yere, biz yanlız gidicektik .Tabiki ailelerimizle birlikte olmak ağır bastı bizde ..10 Eylül sabahı 11 kişi düştük yollara :)Çok eğlenceli bir yolculuk oldu ..Feribotla Bandırmaya geçtik ordanda Balıkesir ,Manisa ,İzmir dolaşa dolaşa Didime vardık.Otel beni hiç heyecanlandırmadı aslında enson gittiğimde birdaha para verseler gelmicem bu otele diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış :)Otelin denizi ve animasyonları çok güzel ..Zaten otelide o kurtarıyor ..3.gidişim oldu 3 kerede hep çok eğlenceli animasyon grupları vardı ..Denizine zaten diyecek lafım yok 5 üzerinden 10 veririm ..O kadar seviyorum Didimin denizini..Otel 5 yıldızlı ama bence 4 yıldızlı otel statüsünde..Zaten oteli gözümüz görmedi bile..Hep güldük, hep güldük..Herkes çok kafa dengi, çok eğlenceli olunca gülmek eğlenmek kaçınılmaz oluyor..:)
Bu sene deniz inanılmaz soğuktu resmen Altınoluktaki gibi uyuşuyorduk denize girerken..Ama ben bu duruma sadece 5 gun dayanabildim ve 5.günün akşamı hastalandım ..Tabi sadece denize suç atmamak lazım ..Soğuk soğuk içtiğim içeceklerde cabası oldu ve bir güzel mide ağrısı, bulantısı ,karın ağrısı, ateş derken hastaneyi boyladım..Mahvetmiş oldum tatilimi..Birde eşimin eniştesinin haberini alınca tatilimizi 1 gün erken sonlandırıp İstanbula dönmek için yola çıktık..Geçen sene bize Kuşadası Davutlarda zeytinyağını önerdikleri bir fabrikadan bahsetmişlerdi ve bizde gitmiştik..Bu sene dönüş yolumuzu değiştirip Kuşadası Davutlara yine uğradık.. Zeyinyağı ve sabunlar aldık..Sabunlarını kullanırmıyım bilmiyorum ama dayanamadım kokularına ve aldım..Zaten oraya kadar iyi giden yolculuğum sonra kayınvaldemın kucağında yatarak geçti..Birde Bandırmadan akşam 9da feribota bindik ama deniz dalgalı olduğu için 2 saat süren deniz yolculuğu 3 saat sürdü.. O gemi bir sağa bir sola sallandıkça kendimi koyucak yer bulamadım..Nasıl zor geçti benim için o gemi yolculuğu size anlatamam..Hastalanmam ve cenazemiz dışında aslında çok güzel bir tatildi..Şimdiki tatilim kısmet olursa bayramda dubrovnik..ama önce tabiki sizi didim resimlerimle başbaşa bırakıyım..
 
Odamızın manzarası


 
 
 
 
 
 
Kardeşim,nişanlısı ve ben
 
 
 
 
 
 
 annem ,teyzem,eşim,ben ve kayınvaldem
 
 
 
 

 
 
 
 
 her akşam Altınkuma yürüyüş
Altınkum 
 
 
bayanlar su sporunda:))yapabilene:))
 babam ve iki damadı:)
 
kardeşimle club dansı
 
 
 
 
 
  
 
 
 
maa aile:)kardeşim teyzem eniştem ben eşim kayınpederim kayınvaldem annem ve babam:) 
 


 Apollo heykeli
 
 
 Teyze oğluyla
 
 iki bacanak:)
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
  Kuşadası Belenkuyu zeytinyağ fabrikası
 
 
 
 
Ve bunlarda tatil dönüşü aldıklarım



 
 
 
 
 
 

36 yorum:

  1. şükür kavuşturana :)))
    canım çok güzel bir tatil olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir tatil olmuş,keyfiniz bol olsun..Ailecek dahada keyifli olduğuna eminim..Tekrar hoşgeldin,Sevilcim..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Uzucu haber de olmasa tatiliniz cok guzelgecmis :) dubrovnik'in cok methini duydum,donuzte bir de sizden dinleriz ve izleriz artik.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok methini duydum hemde bu sene sonmuş seneye vize almak gerekicekmiş o yüzden vize olayına girmeden bir gidelim dedik bakalım met edilen kadar güzelmi :)

      Sil
  4. Canım çok özledik seni. Bende bir süredir pek giremiyorum nete ama seninki uzun sürdü. Yokluğunu hissettik buralarda. Tatilin çok güzel geçmiş belliki. Darısı yeni yeni keyifli tatillere canım.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok ama çok özledim canım ...artık buralardayım :))evet canım cok guzel gectı genel olarak çok teşekkür ederim bol bol gezelım inşallah:))
      sevgiler

      Sil
  5. Hoşgeldin Sevil'ciğim çok geçmiş olsun ailenle birlikte tatile gitmeni çok takdir ettim,çok güzel geçtiği resimlerde belli oluyor.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk Mehtap ablacım :)çok teşekkür ederim:)
      sevgilerimle..

      Sil
  6. Çok güzel fotolar canım benim. Özletme kendini bu kadar :)) öptüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok ozledım canım ..sonunda kavustum sıze:)artık buralardayım :)
      bende kocaman kocaman öptüm:)

      Sil
  7. HASTALIK,ÖLÜM HAYATIN İÇİNDE ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN DİYORUM. ARKADAŞIM,TATİL ÇOK GÜZEL OLMUŞ.BAYRAM TATİLİNDE UMARIM BÖYLE EĞLENCELİ GEÇER,SEVGİLER:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn canım Hayattaki en zor şeyler bunlar..
      genel olarak güzel bir tatil geçirdim canım inşallah dediğin gibi bayram tatilimdede çok eğlenirim:)çok öpüyorum ..:)

      Sil
  8. Canım hoşgeldin. Sen de benim gibi tatilde hastalananlardan olmuşsun. Neyse geçmiş bitmiş, görünüyor, ardından koşuşturmacalarınız olmuş, Allah kolaylık versin. Bu arada çektiğiniz fotoğraflarda çok hoş, evet aile sıcaklığını yansıtacak cinsten:)bir de ölüm olayı olmasaymış, başınız sağolsun canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk tatlım:)evet canım malesef hastalanarak tatilimin sonunu mahvettim ama olsun dediğin gibi geçti gitti sendemı hastalandın cok gecmıs olsun canım şimdi iyimisin??
      Ah hiç sorma hemde ne koşturma ben tatile çıkmadan evvel asıl tatil yapıyormuşum diyorum :))
      Sağlık olsun canım yeterki iyi hissedelim kendimizi..şimdi sana geliyorum bakalım neler yaptın görüşmeyeli ne ciciler dikmişsindir sen şimdi :))
      öpyorum canım

      Sil
  9. Fotoğraflar harika canım,ne iyi geldi bir an oradaymış gibi oldum :) Ölüm olayı olmasaymış daha iyiymiş tabii,başınız sağolsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım ne mutlu bana eğer öyle hissettirebildiysem:)

      Sil
  10. Selam, tekrardan geçmiş olsun.
    2 gün önce bloğuna baktım ve yazını göremeyince merak ettim Sevil.
    Her ne kadar sanal ortamda olsa paylaşımlar olunca merak ediyor insan, uzun süre yazmayınca takip ettiklerim. En azından benim için öyle.
    Mutfak temizlemek, aman Allah'ım ne zordur ama sonrası mis gibi herşey. Ellerinize sağlık.
    İyi olmana sevindim. Şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller o zaman Sevil'cim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim gülşahcım :)haklısın benim içinde öyle yüzyüze görüşmesende insan gerçekten birbirine ısınıyor alışıyor ve eksikliğini hissediyorsun ..
      hiç sorma sanki taşınıyorum gibi hersey tek tek indi ..tozun girmediği yer yok..ama şimdi tertemiz oturuyorum evimde:))
      teşekkür ederim canım bende sana iyitatiller ve iyi bayramlar diliyorum :)

      Sil
  11. Benim güzel arkadaşım seninle her ne kadar mesajla telefonla facede görüşsekde yinede senin blog yazını güzel resimlerini özlemişim.Zaten yaz yaz diye sıkıştırmamda ondan:)Hepsi birbirinden güzel resimler bayıldım her resimdede birbirinden güzelmi olur bir insan.Benim kalbinin güzelliği yüzüne yansımış güzel arkadaşım.İnşallah Dubrovnik gezin çok güzel geçicek canım.
    Git gez gel yine görüşücez bu sefer daha çok saat görüşüp daha çok muhabbet edelim keyif yapalım.Hep söylüyoruz ben çalışmasam ben sende kahvede sen bende kahvede geçirirdik günlerimizi heralde.
    Öpüyorum canım sık sık yaz özletme kendini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmmmmm deryam sana çok ama çok teşekkür ederim herşey için seninle paylaştığım herşey benim için çok özel iyiki hayatıma girdin canım senin tanıdığım için ne kadar mutluyum anlatamam çok kısa bir süredir birbirimizi tanımamıza rağmen benim dostum oldun iyiki tanımısım seni..
      inşallah canım bugunde aslında oğluşunla senin programına katılmak isterdim ama misafirlerim yeni gittiler bu saatten sonrada gec olur diye düşündüm aramadım seni..bayramdan sonra en kısa zamanda görüşücez inşallah..
      kesin öyle gecerdi günlerimiz :))inşallah bunu gerçekleştirceğimiz günlerde gelicek canım:)bende kocamannnn öptüm seni ..iyiki varsın

      Sil
  12. CANIM .. IKIMIZINDE ORTADAN KAYBOLUSU YINE AYNI ZAMANA DENK GELMİŞ . HEM BASIN SAGOLSUN HEMDE GECMIS OLSUN . OTEL GAYET HOS GORUNUYOR. YAZIDA BEN MI KACIRDIM ADINI GOREMEDİM .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sendemi yoksun ortalarda canımmm :))sen nerelerdesin ??çok teşekkür ederimm canım benim..
      otel didim beach resort elegance ..otelin konumu cok guzel..ama ana binanın yani resortun yenılenmeye ihtiyacı var..biz ilk gittiğimizde elegance ta kalmıştık orası 3 senelik yeni yapıldı ikiside aynı otel biri yeni bina biri eski bina canım..5 yıldızlı ama 5 yıldızlı ne oteller var ama parası bize bedava gibi geliyor gerçekten çok ucuz..o paraya böyle tatil yapılmaz normalde ..biz deniz aşığı olduğumuz için denizi tüm kötü özelliklerini alıp götürüyor otelin canım

      Sil
  13. Ailece guzel bir tatil den sonra evdeki ugrasmalar biraz yormustur belki ama olmus bitmis artik....Tatil ise super gecmis ne guzel hep birlikte yemis icmis gezmissiniz resimlere bayildim her biri cok guzel..Epey kosturmacali gunler gecsede artik biraz dinlenme ve rahatlama zamani galiba :)Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu işler tatil öncesi olsaydı tatilden sonra daha rahat ederdim ama bitti şükürler olsun..:)çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)aslında kosturmacalarım bitmiyor ama biraz daha rahatım su aralar..
      sevgilerimle..

      Sil
  14. :)) hoşgeldiiiinn. çok ara verdin gerçekten.tatilinin her karesi ayrı keyifli görünüyor..ailece birlikte olmak hiçbir şeye değişilemez elbette.Allah birlikteliğinizi bozmasın hep mutlu olun.su gerçekten soğuk ama ege başka güzel.odanın manzarası çok dilendirici..oh ne iyi olmuş ta gitmişsiniz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşşbuldukkkkk canım benim:)evet biraz uzun bir ara oldu canım..
      bende seninle aynı fikirdeyim ailecek yapılan tatillerin tadıda bir başka güzel oluyor:)aminn canım ..
      aslında daha önce gittiğimizde deniz çok sıcaktı hatta yine eylülde gitmiştik..ama bu sene nedense didimin denizi soguktu..ahh o odaya her cıktıgımda ayaklarımı uzatıp manzarayı seyredıcem dedım hep ama hiç fırsat olmadı:)

      Sil
  15. Sevilcim hoş geldin.
    özlettin kendini ama dinlenmiş ve zinde ne postlar girersin sabırsızlıkla beklicem.
    fotolar muhteşem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk canımmm :))
      bende sizleri çok özledim :)yüzyüze görüşmesekte insan alışıyor birbirine ..
      çok teşekkür ederim:)

      Sil
  16. haaa unuttun geçmiş olsun canımcım:)))

    YanıtlaSil
  17. hoş geldin sevil ablacım ( : çok merak ettim seni bazı rahatsızlıkların vardı hala devam ediyor mu diye düşünüp endişelenmiştim...
    neyse ki geldin ( :
    tatilin sonunda üzücü olaylar olsada çok güzel bir tatil olmuş resimlere bayıldımm hepsinde çok şeker çıkmışsın. gülümseme yüzünden hiç eksilmesin ( : bayram tatilininde güzel geçmesi dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm hoşbulduk :))teşekkür ederim canım şuan gayet iyiyim merak edilcek birşey yok şükürler olsun :))
      evet tatlım sonu bıraz üzücü oldu ama genel olrak güzel bir tatil geçirdim şimdiden önümüzdeki yazı düşünmeye başladım :))
      amin canım benim hiçbirimizin yüzünden gülümseme eksik olmasın hep mutlu olalım inşallah::) ..

      Sil
  18. hoşgeldin sevilciğim.
    özlettin iyice kendini
    fotoğraflar çok güzel.oda manzarası süper.
    artık ara verme bu kadar
    sevgilerr

    YanıtlaSil
  19. Canımmm dönmüş maşallah çok keyifli bir tatil geçirmiş tekrarı nasip olur inşallah :)çok çok geçmiş olsun bitanem ya :) O kısmın tekrarı olmasın :) Resimlerinide çok beğendim canım çok tatlı çıkmış . Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  20. tatil çok güzel geçmiş,
    belli:)

    YanıtlaSil