22 Ekim 2012 Pazartesi

Kitaplarım geldi..

 
 
Geçen perşembe D&R internet alışverişinde indirim olduğunu gördüm ..Başka sitelerede bakıp fiyatların gerçekten iyi olduğunu görünce, hemen 4 kitap siparişi verdim..Bu arada ilk kez internetten kitap almış oldum :)Nezaman gelir acaba diye düşünürken 2 gün sonra c.tesi günü elime ulaştılar..Bu kitaplar beni fuara kadar idare ederler artık..Almak istediğim çok kitap var ama kendimi fuara saklıyorum..:)Tatilden beri elime kitap alamamıştım.Gelen kitaplarımla birlikte,  methini çok duyduğum "Kahperengiyi" hemen okumaya başladım..Gerçekten çok güzel bir kitapmış...Bu arada indirim halen devam ediyor bilginize canlar..

32 yorum:

  1. Keyifle oku canım benim. Bende de okunma sıralarını bekleyen epeyce kitap birikti. Heyecanla bekliyorum bir diğerine geçmek için.
    Sevgiler canm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)ozaman ikimizede keyifli okumalar canım :))

      Sil
  2. İnternet alışverişi çılgınlığına, şuana kadar kendimi kaptırmamış olmamı bir başarı olarak görüyorum :)) ancak kitap alışverişi hariç.. Bir sürü kitap siparişi verip, kargoyu beklerken yaşadığım sabırsızlığı seviyorum. kahveli, bitki çaylı, keyifli okumalar diyorum ben şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende canım hiç internetten alışveriş yapmadım nedense alamıyorum ya istediğim gibi çıkmazsa diye..:)kitap içinde aslında kitapçıdan gidip almak kadar eğlenceli değil açıkçası hani okdar kitabın kokusunu içime çekmek gibi ama bununda gelmesini beklemek heyecanlıymış:)teşekkür ederim canımcım..

      Sil
  3. Gül limanını aldım bende girer girmez kitapçıya sordum sana ayırdım dedi şaşırdım :) Alıştı bana sağolsun :) Nermin Bezmen in bir kitabını okudum Gönderilmeyen Aşk ve ben sıkıldım bıraktım okuyamadım. Bunları okuyunca yaz bakalım okunur mu :) Keyifli okumalar canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne düşünceli bir kitapçın var pınarım:)..senin gibi tatlı bir kitap okuyucusuna ne hoş bir süpriz yapmış kitapçı:)
      aslında canım ben hiç nermin bezmen okumadım..bunları kuzenimin ve annemin tavsiyesi üzerine aldım..onlar beğenmişler..bakıyım bende begenıcekmıyım?kahperengi bitsin hemen onları okumaya başlıycam ..teşekkür ederim canım :)

      Sil
  4. Kalp kalbe karşıymış,postunu görmüştüm,dönüp bakayım derken sen bana misafir gelmişsin:)Seçimlerin çok güzel,hangisinden başlayacaksın?Fuar başlayınca bize de haber verir misin,kaçırmak istemem doğrusu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım kalp kalbe karşıymış:))kahperengiden başladım canım :)
      fuar kasımın ya 14 u ya 17 sı dıye hatırlıyorum ama kesın tarıfı fuar baslamaya yakın haber verırım canım :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim canım:)İnan o kadar unutkanım ki ,çoğu şeyi blogcu arkadaşlar yazınca hatırlıyorum:)Okuyunca bize de anlatırsın kahperengiyi)

      Sil
  5. iyi okumalar tatlım ...
    öpüldün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkür ederim canım benim..sende öpüldün

      Sil
  6. Iyi okumalar Sevil :) Ben de dr sayfasini surekli gezerim fiyatlar cok iyi gercekten,ama hic almasim.Sen tecrube edip bir problem yasamadigina gore bundan sonra siparis verebilirim.(gercekten magaza ve internet fiyatlari baya farkli).Fuara gelince ben de kendimi fuara sakliyorum diyebilirim :)
    Segiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)dediğin gibi gerçekten mağaza ve internet arasında çok fark var ve gönül rahatlığıyla internetten alabbilirsin canım..yada okunucak kitapların varsa bence fuarı bekle derım..:))

      Sil
  7. çok güzel kitaplar güle güle oku canım benim.Kahperengi hariç diğerlerini okumadım Sır!ı arkadaşımdan almuştım ama daha okumadım diğerlerinide beğenirsen senden isterim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hayatım:)
      tabiki getiririm sana canım:)
      çok öpüldünnnn...

      Sil
  8. Nermin Bezmen'in her iki kitabını da okudum... Çok sevdim sır birincisi, Kahperengiye de bayıldım... Gül Limanı Otelini aldım ama henüz okumadım... Keyifli okumalar dilerim... Zevkler ortak anlaşılan :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende beğendiysen kesin güzeldir ozaman canım aldığım kitaplar..kahperengiden sonra önce sırrı okurum ozaman:)evet zevklerimiz aynıymış :)çok teşekkür ederim canımm:)

      Sil
  9. iyi okumalar benimde merak ettiğim bir kitabı okuyorsun.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:)bende cok merak ediyordum bu kitabı kimden duysam cok begenmişti..o yüzden bende ilk fırsatta alıp okumak istedim..
      sevgiler..

      Sil
  10. Keyifle oku canım iyi bayramlar...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim sanada iyi bayramlar :)))

      Sil
  11. keyifli okumalar diliyorum canım. Çok beğendiklerini paylaşırsan memnun olurum. Senin zevkine güveniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canımcım..:)elbette bitince hemen paylaşıcam :))öpüldün

      Sil
  12. canım ben kumada panelindeki sorundan dolayı güncellemeleri göremiyorum yorumlardan ziyaret ediyordum uğraman ne iyi oldu..
    nasıl sağlık durumun şuan? gül limanı oteli güzel ama diğerleri ile ilgili bir fikrim yok :)birde kitap yurdu sitesinde ikili kampanyalar var çok uyguna geliyor fiyatı.şu ara ihtiyacın yok galiba ama yinede bilgi verim dedim.bol kahkahalı mutlu bayramlar canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm cok iyiyim hamdolsun ..herşey yolunda :))debbie macomberin tüm kitaplarını okuduyup beğendiğim için gül limanı otelini aldım.. sen beğendiysen güzel bir kitap olduğuna eminim canım.. diğerleri içinde güzel yorumlar var bakalım bende merakla kitaplarımın çabucak bitmesini bekliyorum :))
      kitap yurduna baktım ama ikili kampanyaları göremedim sanırım ben tek tek baktım ve d&rdan biraz daha yüksekti fiyatları o yüzden d&rdan aldım..ama bu bilgiyi verdiğin çok iyi oldu canım birdahakine daha dikkatli bakıcam..çok teşekkür ederim..çok öpüyorum seni..

      Sil
    2. canım kitap yurduna girdin gül limanı oteli kitabına tıkladın örneğin, en alta doğru indiğinde turuncu bant üzerinde bütün ikili teklifleri gör diyor,iki kitaba ortak bir fiyat belirleniyor..almak istediğim kitapları incelediğimde bikaçtane ikili teklif vardı bende öyle aldım bi hayli uyguna geldi...ben teşekür ederim öptüm kocaman...

      Sil
  13. bana gelselerdi o kadar sevinirdim ,zevkli okumalar dilerim canım.Bir de kitap fuarlara bir kere gittim ,bir daha asla gitmem .Fuarda kitaplarda indirim olur diye önceliğim di ,aradıklarımı belki bulurum sevinciyle ,bir de kipat fuarı ,göz dolduracağım ,hayal kırıklığına uğradım:kitaplar pahalı,fuarda kitap zenginliği göremedim,dünya klasiklerden bir-kaç tane buldum ...fiyata bakmadan almaya niyetlendim....yazarların isimleri yanlış yazılmış,satıcıların da suçu değildi ben yine de gürledim ve çıktım,bir kitap fuarından beklentilerim tamamen hayal kırıklıydı.Sana iyi bakmalar dilerim,fuar benim beklentilerimin çok altındaydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)sizin için fuar gerçekten hayal kırıklığı olmuş ..ben daha önce hiç gitmedim kitap fuarına gecen sene kuzenım gitmiş o bayagı ucuzdu diyip bir sırt çantası birde bavul doldurup gelmişti..hatta bu sene içinde yanına 250 300 tl almadan gitme dedi bana..ozaman bu sene güzel ve ucuz bir fuar hazırlamalarını dilemekten başka seçeneğim yok..zaten internetten daha pahalıysa almamda sonucta birde o kadar kitabı taşımak var ..

      Sil
  14. Hande Altaylıyı pek severim,çok iyi yapmışsın Sevilcim mutlu okumalar! ;)

    YanıtlaSil
  15. blogunu yeni keşfettim, bu aralar elimdeki kitapları bitirmeye çalışıyorum ama yine de yeni kitap alasım geldi burada okuyunca:)

    YanıtlaSil