5 Eylül 2012 Çarşamba

Şile & 30 Ağustos gezmesi

Eşim o gün izinli olduğundan kayınvaldem ve kayınpederimide alarak Şileye gitmek için sabah yola çıktık..Önce Ümraniye İkeaya uğrayıp kahvaltımızı yaptık..Daha önce gittiğimde Aeropostale mağazasının açılıcağını duyuran afişleri gördüğüm için ordanda İkeanın yanında olan Buyaka alışveriş merkezine hemencik bir girip çıkalım dedik.. Evet Aeropostale mağazası açılmıştı ama zaman kısıtlı olduğundan detaylı detaylı inceleyemedim tabi ..Hemen yan tarafında bulunan sephora mağazasına girdim ..Allığım bitmişti.. Allık alıyım dedim ama tam takım bir makyaj seti alıp çıktım..:)

Aslında bu seti nezamandır almak istiyordum ama kısmet ogün almakmış..Tabi sonra başka mağaza dolaşmadan hemen yola çıktık..Yaklaşık 30 dk sonra Şiledeydik..Kayınvaldemler Şileye gitmeyeli 10 yıl olmuş o yüzden oldukça değişmiş buldular..Çarşının içinde bulunan , kendimi bildim bileli dondurmasını yediğimiz Roma dondurmacısından dondurmalarımızı da aldık ve yürüye yürüye çarşıyı dolaştık.Şile bezinden elbiseler satan  mağazaları bir bir dolaştık ..Ben kendimi bildim bileli Şileye gittiğim için tabiki o mağazalar bana cazip gelmedi ama kayınvaldemle kayınpederimin çok hoşlarına gitti...Ordan sahile indik..Balıkçılarda bayağı bir hareket vardı...


Nasılda uyumuş :)


    En uçta görünen burun Sahilköy




Lüfer tutuyorlarmış ..Alttaki adam 2 dk.da bir balık yakaladı..


 Sonra Şile fenerine çıktık( Kavala parkına) ..O güzel manzarayi seyrettik biraz..Geçen sene o parkta bir cafe vardı ama bu sene ya açılmadı yada sezon bitti diye erken kapandı.






Tabi karınlar acıktı bu arada :))Yemekmi yiyelim yoksa bişeyler alıp Sahilköyemi gidelim diye düşünürken, saat 4e geldiğinden en iyisi birşeyler alıp Sahilköye teyzeme gitmeye karar verdik..Şileyle sahilköy arası 15 dk..kadar sürüyor..Heryerin yemyeşil olduğu virajlı köy yollarında ilerlerken zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ..Öyle keyifli geliyorki hele birde camlarınız açıksa:)Heryerde kuş cıvıltıları mis gibi orman kokusu..Sahilköye vardığımızda arabadan indim ve karşımda bu tatlı yumurcaklar :))Birbirlerinin üstlerine çıkarak annelerinden süt emmeye çalışıyorlar..Çok tatlılar ama dimi..:))





Seviyim dedim ama annesi hırlayınca geri çekildim:))Ama yukarı çıkınca sevicek mıncıklıycak başka birşey buldum :))Tabiki Şirini:))


oyun oynadık kızımızla :))


Teyzemlerde oturup çayımızı kahvemizi içtik karnımızı doyurduk muhabbetimizi ettik .Köyden manda sütümüzü ,kestane balımızı eniştemin bizim için topladığı organik incirleri birde misler gibi deniz ve orman havasını alıp, ciğerlerimize depolayarak İstanbula doğru yola çıktık..Ve eve gelir gelmezde hemen sütümü kaynatıp birazıyla yoğurt birazıylada lor peyniri yaptım..Manda sütü olduğundan yoğurdum taş gibi oldu..İlk kez lor peyniri yaptığım içinde nasıl olcağını bilmiyordum .2 kilo kadar sütü limonla kestirip yaptım peynirimi ama azıcık peynir çıktı..Şok oldum annemler söylüyorlardı ama bukadar az çıkıcağını hiç tahmin etmemiştim...Tadımlık oldu resmen..Birdaha yaptığımda 2 kilo değil 5 kilo sütten yapıcam :)


Şileye ister arabanızla otobandan istersenizde Haremden kalkan otobüslere binerek gidebilirsiniz..Bu otobüslerde farklı yollardan gidiyolar Şileye ..Kimi direk otobandan kimide Ömerliden girip sahilyolu olarak nitelendirilen köyleri dolaşa dolaşa Şileye ulaşıyorlar  .. Biz bu gittiğimizde yemedik ama bu ay çok güzel balık olur orda..Limanda balıkçı teknelerinde balık ekmek yiyebilirsiniz ve tazecik balıklar satın alabilirsiniz bilginize..  :))

71 yorum:

  1. bende o makyaj takımından izmir seyahatimde gördüm ama cesaret edip alamadım, kullandıysan merak ettim nasıl olduğunu... bi de nerede oturduğunu çünkü ben ikeaya çok yakın oturuyorum acaba hiç yanyana yürüdük mü bunuda merak ettim bak =) çok meraklı değilimdir ama aklım takılı verdi işte, bide bende çok severim şileyi hele de ağvayı, bungalov evlerinde konaklamayı,roma donrumacısını... gerçi ben hiç şilede tatmadım ama çınarcıkta vişne ve karamelli dondurmaya aşık oldum hala da aşıkımdır =P bak yine ruhum tatil diye inleyiverdi =))

    yapma böyle sevil'cim yapma böyle gözünü seveyim =)))

    sevgiyle,

    ay ne kadar uzun oldu bu yorum, neyse hadi kaçtım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım henüz kullanmadım ama kullanınca hemen yorum yaparım :)ben şimdi onu kullanmayada kıyamam ya :))bir arkadaşım bunun daha ufağını kullanıyordu çok memnundu ..
      canım ben avrupa yakasında oturuyorum ümraniye ikeaya yolumuzun üzeri diye uğradık..ama o civarda cok arkadaş ve akrabalarım var sıksık gideriz..belki yinede yürümüşüzdür :))yada yürürüz bigün :))
      canım ağvada şilede gerçekten çok güzel yerler ama şile biraz betonlaştığı için ya köylerini yada ağvayı tercih ederim :))
      ben dondurmada lera fresca yı tek geçerim canım ama bu dondurmacı bizde adet haline geldi çocukluğumdan beri alırız kötüde değil ben mesela böğürtlenli aldım içi parça böğürtlenlerde doluydu kıtır kıtır o çekirdeklerini yedim hep ..birde bal badem eğer gidersen kesin ye canım :)sevgiler..

      Sil
    2. lera fresca avrupa yakasında ama saolsunlar artık isyanları duydular sanırım migroslara kadar indiler... ooo notları aldım canım, emin ol gitmeden yolculuğumu duyururum =)

      Sil
  2. sevilciğim makyaj setin çok şık güle güle kullan cnm. ne güzel yerler oralar içim gitti resmen.o yavrulara bittim bennn.ahh Yarabbim ne tatlılar.
    öpüyorum canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşekkür ederim canım :) o yavrulara bende bittim hele bir tanesi bayagı bir tombikti :))mıncıklamak istedim ama engele takıldım :)bende öpüyorum canım :)

      Sil
  3. Çok şanslı olduğunuzu biliyor musunuz..
    Ne güzel cennetleri var yurdumun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok güzel yerler var ama korumak lazım yoksa 10 sene sonra buralarda mahvolucak hatta 10 seneye kalmaz ..:((heryer betonlaşıyor ..

      Sil
  4. Canım fotolar o kadar güzel ki mis gibi orman ve deniz kokusu ciğerlerime doldu sanki...Umarım bi gün benim de yolum şileye düşer:)
    Makyaj setini güle güle kullan canım çok güzel gerçekten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım birgün sizde gidersiniz..çok teşekkür ederim canım :)öpüldün..

      Sil
  5. Sevil'ciğim, makyaj setin çok güzel duruyor, güle güle kullan. Geziniz ise çok güzel geçmişe benziyor, ya o yavrucaklara ne demeli, maşallah çok sevimliler, Şirin ise ayrı güzel. Okurken her bir kareden ayrı keyif aldım. Peynir deneyimin çok enteresan, ben de çok istemişimdir hep yapmayı. Gerçekten çok sütle yapıldığını duymuştum ben de artık bir daha ki sefere yaparsan bizimle deneyimlerini paylaşırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :)evet biraz yorucu ama güzel geçti :)
      yaa dimi çok tatlılar hele biri bayağı tombalaktı ama sevemedim malesef..peynir çok guzel oldu lezzetli oldu ama az oldu canım ..ocakta kaynayan süte yarım limon suyu sıkınca 2 dk sonra süt kesiliyor hee birde biraz tuz koymak lazım tabi sonra temiz bir tülbentte süzdürdüm güzelce..ve bukadar :))eve gec geldığımız ıcın bütün gece sut bozulmasın dıye kaynatıp bunlarla uğrastım :))

      Sil
  6. İstanbul'da yaşarken Şile, Riva, Kilyos oraları hep dolanıyorduk. Fotoğraflara bakerken ne denli özlediğimi farkettim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel anılarınıza hitap etmişim:))

      Sil
  7. Makyaj setine bayıldım Sevil'cim, güle güle kullan. Çok severim makyaj malzemesi ve parfümleri.. Hiç Şile'ye gitmedim ben, çok güzelmiş. Fotoğraflar da harika..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım :)bende cok sverım parfüm ve makyaj malzemelrini:))
      evet güzel yer Şile biz seviyoruz ..inşallah birgün sende gidersin canım :)

      Sil
  8. sevilcim nasıl bir makyaj setidir o ya. süper. ben pek anlamam makyajdan çok da nadir yaparım ama bir şey aldım mı her rengini almak isterim. herhalde makyaja meraklı olsam böyle bir set alırdım. güle güle kullan.
    şile fotoları da çok güzel. annemler şileye yarım saatlik mesafede oturuyolar. eskiden çok giderdik biz de.
    ya manda sütü nasıl bişey ben çok takıntılıyımdır hayvansal mahsüller konusunda:)) sofradaki peynirleri bile önce eşime tattırırım bana uygun mu diye:))
    senin sütten yaptığına biz de süt kesiği aynısını yoğurdu kaynatarak yapınca da ekşimik deniliyo. ben süt kesiğini daha çok severim..
    ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım ..7 -24 makyajlı değilim ama ben cok sevıyorum makyaj yapmasını...eger özel bir yere gitmiyorsam fondoten pudrada kullanmam ağır makyajda yapmam ama evden dısarı cıkıcaksam kesın bır göz makyajı yapmadanda çıkmam :))ben göz makyajını cok sevıyorum canım :) bu makyaj setı benı 10 yıl götürür..:))
      bende kokan şeyleri yiyemiyorum ama bana daha çok koyun sütü kokar canım ..koyun etinide sütünüde kokusundan tüketemem..normal süte göre biraz daha yağlı bir süt canım o yuzden manda sütü biraz daha ağır..ama lezzetli geldi bana..
      hımm yogurt kaynatılıncada ekşimikmi oluyor aslında ben lor peynırıyle eksımıgı aynı sanardım ama demek değil ikisinin yapım şekli farklıymış ..ozaman benım bu yaptığımda süt kesiği oluyor :))teşekkür ederim canım benim :)çok öpüyorum seni..

      Sil
  9. canım benim yeni makyaj setini gülegüle kullan...
    zaten hep öyle olur tek birşeye ihtiyacın olur mağazaya bi girersin uygun bulduğun şeyleri alır çıkarsın...
    yani saçarsın paraları :)))
    Şileyi bende seviyorum...
    sessiz sakin bir yer...
    kafa dinlemek için 10 numara...
    sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :))aynen bu gözler hiç doymuyor her gördüğünü istiyor :)) Çok alışveriş yapınca pişman olduğum bile oluyor bu yüzden :))
      evet canım hem sakın hemde yakın :)
      sanada öpücükler şirinem..

      Sil
  10. Makyaj setin çok güzel güle güle kullan canım benim bir arkadaşımda almak istiyordu çok iyi diye söylüyordu.Şileye gitmiştim sen anlattıktan sonra Sahilköyü gidip görmek istiyorum ne lezzetli olmuştur yoğurt ve peynir marifetli arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim:)git canım sahilköyede hatta birgün birlikte gideriz :))güzel oldu canım ilk kez yapmama ragmen peynırde hosuma gıtt teşekkür ederim:)

      Sil
  11. makyaj setini iyi günlerde kullan canım .şileyi bende çok severim fotoğrafların sayesinde gitmiş kadar oldum sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım..:)bende mutlu oldum :)

      Sil
  12. Sevilcim makyaj setine bayıldım..Süper.Güle güle kullan...Bende bir bakim İstanbula gelince,bizim burda sefora yok çünkü...Şileyi geçen İstanbula geldiğimizde bizde gezmiştik..Çok beğenmiştik..Yurdumun her yeri ayrı güzel..Gezip göermek lazım..sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Nurşen ablacım :)bunlar sephoranın elinde kalan son stoklarmıs hatta bazı şubelerinde tukenmış bile ama yerine yeni modelleri geliyormus :))benim aldığım yerde 10 kutu felan vardı ama kardeşim bizim buralarda yani avrupa yakasında birkaç şubesine gitti kendine almak için kalmamış hiçbirçeşidi..
      Kesinlikle katılıyorum Nurşen ablacım ülkemizin ne güzellikleri var heryerin ayrı bır güzelliği var ama inşallah hiç bozulmazlar..

      Sil
  13. harika bir post olmş canım. Şileye hiç gitmedim merak ediyorum. Makyaj setini iyi günlerde kullan. Bu arada çok hoş kareler yakalamışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :)en kısa zmanada sende görürsün oraları inşallah ..kocaman öpüyorum..

      Sil
  14. Makyaj setin harika görünüyor, iyi günlerde kullan.
    Patili güzeller ve görseller de harika.
    Şile'ye çocukluğumda ailece çok giderdik. ^Rahmetli Abdurrahman Palay rahmetli babamın arkadaşıydı ve onun bir işletmesi vardı, orada kalırdık. Çok keyif alırdım. Sonralarında daha seyrek olmakla beraber yine de gitmeden edemedim. Ama sanırım en son gitmemin üzerinden rahat 7 sene geçmiştir:)
    Sevgilerimle^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:)öylemi işletmesimi vardı orda acaba duruyormudur o işletme ?? İsmi ne o işletmemin merak ettim??eskiden şile daha güzeldi son 5-6 senedir bayağı bir betonlaştı malesef..heryer bina doldu..bence hazır balık zamanıykende yeniden gidip bir güzel balık yiyin :))sevgiler..

      Sil
  15. fotoğraflar bile huzur veriyor insana:))
    bir de öyle yerlerde hep ilginç tatlar olur ama şehir yaşamında hiç duymayız onları mesela kestane balı hiç görmedim ben, manda sütünü ara da bul:)) ama süper olur yoğurdu taşşş gibi, elleriine sağlık.
    makyaj setine bayılıyorum bulursam almak istiyorum ne kadar olmuş fiyatı 119mu 149 mu neydi birara...iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok değişik tatlar oluyor öyle yerlerde..kestane balı çiçek balı gıbı degıl bıraz acı bır bal ekmege surup yemek ıcın degılde saglık için bir tatlı kaşığı tüketilen bır balmıs..bende 2 senedir tüketiyorum bu balı ..ama ilk kez köyden alıyorum ..daha önce organık pazardan alıyordum..manda sütüde aslında köylerde bile kalmadı..zor bulunuyor ..çok teşekkür ederim :)
      acele edin ozaman çünkü stoklarda kalmamış nerdeyse..benden sonra kardeşim kendine almak istedi ama çoğu yerde kalmamıştı..ben 149a aldım..ama yetişemezsenizde üzülmeyin yeni modeller geliyormus :))

      Sil
  16. Canım nasıl özledim İstanbul'umu:)))Şile ve Ağva ahhh oralarda olmak vardı şimdi.Seninle gezmiş kadar oldum sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne mutlu bana sizi buralarda gezdirebildiysem :))inşallah en kısa zamanda gelirsiniz yine buralara ..sevgiler..

      Sil
  17. Deniz feneri ne kadar şirin,dekor gibi.Köpeklere de kıyamam çok tatlılar:)Makyaj setin süper,bütün farları kullanabiliyorsun demek.Ben makyaj konusunda beceriksizim:P Biz de ağvada kahvaltıyı çok severiz.Ama o feneri çok merak ettim doğrsusu:))Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gercekten cok güzel bir fener ..biz mesela sahilköydeyiz hep ama o fener oraya kadar ışığını yolluyor düşün arada 16 km var ..canım havalar soğuk degıl sıcak degıl tam gezme zamanı bir hafta sonu gidin şileye ..hem sende biraz hava almış olursun..hem güzel bir balık ziyafeti çekersiniz ne güzel olur :)hatta o fenerin semboluyle küçük objeler yapmışlar onlara bakarsın:))
      kıyıpta kullanabılırsem o takımın her farını her dudak parlatıcısını sürücem :)96 tane far 84 tane dudak parlatıcısı var..

      Sil
  18. Çok güzel manzaralar.
    Fotoğraflar

    YanıtlaSil
  19. Ne güzel bir yermiş,Şile.Umarım birgün görürüm.Resimler çok cazip kılmış,teşekkürler.
    www.ihlamurcum.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah sizede görmek gezmek nasip olur Şileyi..sevgiler..

      Sil
  20. Her şey çok güzelmiş. Paylaşım için teşekkürler. Biz bir kaç senedir eşimin işleri, yok benim işler, yok oğlumun okuldu sınavdı telaşı diye buralara çakıldık kaldık. Aslında hep Alanya, Marmaris, Kemer vb gidiyoruz. Ben daha çok 1-2 günlük kültür turları istiyorum. Ama oğlum deniz, eşim dinlenme istediğinden kültürsüz turizmler yaptık hep:)) Belki bundan sonra daha disiplinli gezilere vakit buluruz. Mesela bir Karadeniz turu hep aklımda. Hadi onu bırak, 1-2 günlük, "yakın çevremizi gezelim-görelim" yapalım değil mi? Olmuyor. Bu aralar, bizim haftasonları, kayınvalideme bakımla geçiyor. Kışın düşüp kalçasını kırdı. Eşim haftasonu bakımlarını üstlenince, haftasonlarımız da elden gitti. Amaaaan napalım? Sağlık olsun. Siz gezin, bol bol fotoğraf koyun ben de buradan en güzel bir biçimde bakarım onlara:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah çok geçmiş olsun..umarım kayınvaldeniz biran önce iyileşir..dediğiniz gibi sağlık olsunda nasılsa gezilir birgün yeterki sağlık olsun..
      ah bende cok ıstıyorm karadenız turunu birde kapadokyaya gitmek istiyorum..hatta yurtdısına sıraya koydum gitmek istediğim çok yer var :))imkan olsada hep gezsek ne güzel olur diye geçiriyorum içimden bazen ama tabi mümkün olmuyor..:))

      Sil
  21. Klasik son ,içeriye sadece ihtiyacın olan şeyi almak için girersin yanında bambaşka şeylerle geri dönersin=) N yapalım ruhumuzda var.
    Bu arada ne güzel İstanbul'da yaşamak,hafta sonu gidebilecek bir sürü alternatif var . Ankara ' da nerde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa lütfen istediğimiz şey yok diye hiçbirşey almadan çıkılırmı :))hele görüpte beğendiyim şeyleri almıyım günlerce kafama takılır :))haklısın canım bizim ruhumuzda var bizim suçumuz değil ruhumuzun suçu bu durumlar :))

      Sil
  22. Makyaj setin çok güzelmiş iyi günlerde kullan.
    Şile gezisi içinse çok teşekkürler bende yıllardır gitmemiştim sayende oralarda gezdiğimi hissettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :))ne mutlu bana :))

      Sil
  23. oh kuzum gez benim içinde.
    güle güle kullan çok yakışır sana:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :))gezelim dimi hep gezelim :))

      Sil
  24. Sevill böyle gezip gezip çatlatma bizi ya :) güle güle kullan canım makyaj takımını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)takıl bana canım birlikte gezelim :)çok teşekkür ederim :)

      Sil
  25. Canım,ben bu sene tatil yapamadım.Oğlum başka ilde okuyor,kışın yok bu yaz burada staja başlayınca da onu yalnız bırakıp tatile çıkmak istemedik.Ramazan ,bayram derken şimdide okul telaşlarımız başladı,sağlık olsun artık.Gezmek çok güzel burada gezdim bende bol bol ama denizin yerini tutmuyor:)Benim içinde gez olur mu?Makyaj her zaman yapamıyorum,antialerjik ürünler bile 2. kullanımda alerji yapıyor bende .Yapabilen biri olsaydım kesin bu setten alırdım,her renk her ton var,yakışır sana güle güle iyi günlerde kullan.Manda sütü güzel yağlı bir süt bende tadını severim.Peynir bende bu hafta sonu yaptım (lor peyniri)6 kilo sütten 750 gr çıktı,değmiyor aslında uğraşmaya ama üretmeyi ve doğal olan şeyleri seviyorum:)Çok uzun oldu yorum kusura bakma kaptırdım kendimi:)Selam ve sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu uzun yorumlar benim çok hoşuma gidiyor canım :)olsun seneye gidersiniz yeterki sağlık olsun çocuğun daha önemli ..evet bencede denizin yerini hiçbirşey tutmuyor ama olsun öenmli olan dinlenmek ve hava değişimi..:))
      teşekkür ederim canım.. öylemi alerjimi yapıyor..ozaman hiç kullanmamak daha iyi..sağlık en önemli şey canım..
      evet okadr uğraşığ yaptığına değmiyor aslında ama dediğin gibi kendi yaptığımız herşey daha değerli geliyor :))
      sevgiler canım..öpüyorum cok..

      Sil
  26. istanbula yakın en sevdiğim kaçış mekanıdır Şile'ler balıkçıları kayalıkları... :)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))ne güzel şileyi sevenler çoğalıyor :)

      Sil
  27. Ailece harika bir gezi olmuş.Sefanız olsun canım.Sayende ben de oraları görmüş kadar oldum.Fenere doğal güzelliklere bayıldım.Hele o şeker şeyler tam mıncıklamalıklar:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :))evet çok tatlılar değilmi popoplarına popolarına vurasım geldi ama engele takıldım:))

      Sil
  28. neguzelmis sile.istanbuldan kacmak icin iyi bir firsat.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle istanbula çok yakın olması sebebiylede istanbuldan kaçmak için ilk seceneklerden brii oluyor şile:)sevgiler..

      Sil
  29. ŞİLEYİ ÖZLEMİŞİM
    PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
    RESİMLER ÇOK GÜZEL
    HELE O ANNECİKLERİNİ EMEN KÖPEKLERE BAYILDIM BAYILDIM
    ALLAHA EMANET OL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Şengül ablacım..bende bayıldım o köpeklere :)sizde Allaha emanet olun..sevgiler..

      Sil
  30. Ay o kopisleri,kedicikleri yerimmmmmmm :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende yemek istedim ama köpişleri yiyemedim canım :)

      Sil
  31. Sevilcim bizlerle harika bir cennet köşesini paylaşmışsın şileyi hep duyarım ama gitmemiştim gitmeye değermiş...
    Kedicik şirine bittim ooooyyy lokum ooo ya ah bide ben seveydim.... Kocaman sevgilerimle öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim..İnşallah birgün sizde gider görürsünüz şileyi..:)bende sizi öpüyorum sevgiler..

      Sil
  32. Doğa, köpekler, kedi, manzara, hepsi muhteşem. Ayrıca allah herkese sizin gibi gelin versin. :)) Şimdi ki gençlerle mukayese edince.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim İlhan bey...
      çok teşekkür ederim böyle güzel bir sözle beni çok mutlu ettiniz..:)
      Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..herşeyin başı saygı ,sevgi ve anlayış..

      Sil
  33. Köpekler,kedi, deniz hepsi çok güzel.Lor peynirin de az olunca daha da tatlı olmuştur. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  34. hi
    beautiful pictures!!
    it's such a beautiful place
    i love the photos of the little dogs, so sweet :)
    you have a lovely blog
    kisses
    xoxo

    YanıtlaSil
  35. Fotoğraflar harika,çok güzel bir gezi olmuş :) Makyaj setine ayrıca bayıldım :) İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  36. burdan oldukça güzel görünüyor aldıkların hepsini güle güle kullan..Şileye ben de gitmedim merak ederim hep şimdilik senin resimlerinle yetiniyorum gitmiş kadar oldum sayıyorum:)

    YanıtlaSil
  37. Ne güzel fotolar onlar
    Şileye çok sık gittiğimden pek gezilecek yer bulamıyorum sahili dışında
    Biz sezon sonu herzaman gidiyoruz kalabalıkda olmuyor Merak ettiği sahilköy 15 dk yazmışsın. Sofulardan bana sahilköy uzak gelmişti ama siz değişik bir yoldan mıgidiyorsunuz sahil kenarından falan
    Makyaj setini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  38. çok keyifli bir gezi olmuş gibi :)) makyaj setine de bayıldımmmm !!

    YanıtlaSil