20 Kasım 2012 Salı

alışveriş alışveriş alışveriş...

 
Galatasaray hastası eşim şuan maçta.. Bende bugünkü temizliğin ardından şimdi ayaklarımı uzattım yeşil çayımı aldım son zamanlarda çok dinlediğim Gökselin albümünü açtım OHH değmeyin keyfime :)))
Haftasonu bozulan ütümü değiştirdim..Daha önce Tefal kullanıyordum ama hiç memnun kalmadım Tefalden..Gerçi 2 sene çok güzel kullandım ama sonra çok fazla kireç oluşturmaya başladı..Sonra su akıtmaya başladı ve geçen haftada en sonunda sizlere ömür ..
Bende bu sefer Philips Perfectcare Aqua basınçlı buhar kazanlı ütü aldım..Ütünün en sevdiğim özelliği akıllı ütü olması..Hiçbir kumaş için ayar yapılmıyor olması.Kazanlı olduğu içinde sürekli su koymak zorunda kalınmaması  da hoşuma gitti..Umarım memnun kalırım..



 
Geçenlerde bir blog arkadaşımın şuan kim olduğunu hatırlayamıyorum(hatırlayamadığım için kendisinden özür diliyorum) bir yazısında Sephorada eski makyaj malzemelerini getirenlere %40 indirim kampanyası olduğunu okudum...Tabi bende bu haber üzerine C.tesi günü soluğu Marmara Forum Sephorada aldım :)
Sephora kartınız varsa ; götürdüğünüz herhangi bir marka, eskimiş bitmiş makyaj malzemenizin yerine, %40 indirimle Sephora marka yeni ürünler alabilirsiniz..Ben 2 bitmiş ruj karşılığı bir allıkla ,bir  ruj aldım..Bu fırsatı kaçırmayın derim..
 
 
Dünde Tüyaptaki kitap fuarına gittim .Elimde kocaman bir listeyle gittiğim fuardan, sadece fiyatını uygun gördüğüm 3 kitap aldım..
Listemde almak istediğim kitapların,D&R internet satış fiyatlarıda vardı...Evet fuarda indirimler vardı ama D&R fiyatları çok daha uygun geldiği için bende eve geldim ve listemde bulunan kitaplardan bazılarının siparişini D&R a hemen verdim..
Fuarda birde birşey yaşadım ve hak verdim..Bir yayınevinin önünde kitapları inceliyorduk yanımızdaki kadında yayınevinde çalışan bir adama dert yanıyordu neden bu kitaplar bu kadar pahalı diye..Burası fuar, normalde zaten pahalı bari burda ucuz yapında insanlar gelip kitap alsınlar diyordu..Meğersem kadın öğretmenmiş..Sınıfında çok okumayı sevipte alma durumu olmayan öğrencilerine hediye etmek için kitap alıyordu..Fuara annem ve  kayınvaldemle gitmiştim..Üçümüzde ikişer kitap alıp öğrencilerine hediye etmesi için kendisine verdik..
 
Kimisinin kitap alıcak durumu vardır okumak istemez,kimiside okumak ister ama alamaz..Ne diyim bilemedim.. 
 
Herkese hayırlı geceler...
 
 

53 yorum:

  1. Şimdi aklıma nedense Masko geldi:)Ucuzdur diye gidiyorsun,büyük mağazalardan daha pahalı çıkıyor, o yüzden orayı hiç sevmiyorum.Dediğin gibi fuar da daha ucuz olmalı kesinlikle.Kısacası toplu satış yapılan her yer daha ucuz olmalı bence:)Tefali ben de atıp,philips alanlardanım,güle güle kullan.Benimki kazanlı olmamasına rağmen çok çok memnunum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım katılıyorum sana..bencede toplu satışlar ucuz olmalı..:))Hemde fuarı neden yapıyorlarki ozaman dimi ??zaten internette kitapçılarda bütün kitaplar var canım..birdaha gitmicem sanırım fuara..tabi seneye bu sözümü unutup ben yine giderim sanırım:))
      sevindim canım ütünden memnun kaldığına inşallah bende memnun kalırım senin gibi..çok teşekkür ederim hayatım..egeyide senide çok öpüyorum..

      Sil
  2. canım benim hayırlı geceler...
    oooh temizlikte bitti şimdi keyifle dinlen bakalım :))

    şu kazanlı ütüden bende almayı düşünüyorum...
    çok güzel ütü yapıyor diyorlar...
    umarım memnun kalırsın canım...
    güle güle kullan...

    ooo yeni kitaplarda hayırlı olsun...
    iyi okumalar canım benim...

    heee bide şu makyaj malzemesi olayı çok iyiymiş...
    afferin kız hemen halletmişsin o işide...

    canım çok öptüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu kazanlı ütülerle ilgili bende hem iyi hem kötü yorumlar aldım canım..
      o yuzden kararsız kalıp denemeden bilemem dedim ve denemeye karar verdim..:) teşekkür ederim canım benim..
      evet fırsat bu fırsat koştum hemen sephoraya:)daha cok eskı makyaj malzemem var bu fırsatı bıraz daha degerlendırsem hıc fena olmıycak :))
      kocamannnn öpüldün canımmm..

      Sil
    2. canım bana bıraktığın güzel yorumların için çoook teşekkür ederim :)))
      bende seni çok öpüyorum :))

      Sil
  3. Ne iyi yapmışsınız o kitapları hediye ederek.
    Keşke biraz daha ucuz olsa da herkes alabilse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Nesrincim..
      dediğin gibi keşke herkes rahat rahat alıp okuyabilse..
      sevgiler..

      Sil
  4. tefalin ütüsünden bizde memnun kalmadık
    şimdi philips kullanıyoruz bizde...
    şimdilik sorun yok çok şükür...

    evet kitaplar çok pahalı, almak istediğim bir sürü kitap var
    ben genelde ramazan ayında olan kitap fuarlarından alıyorum daha ucuza geliyor ;) ha bide bazı marketlerde neredeyse %50 indirimli kitaplar oluyor oraları da takip ediyorum mutlaka...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tefalın mutfak esyalarını begenıyorum ama utude vasat çıktı tefal:))
      şimdiye kadar sorun olmamış insallah bundan sonrada olmaz ..
      ramazan ayındada mı fuar vardı ?beyazıttamı oluyor bu fuar ?
      evet bazen marketlerdede çok cazip fiyatlara kitap satıyorlar..bende alıyorum bazen..
      acaba ucuz kitaplar istiyoruz kampanyası mı başlatsak :))

      Sil
  5. Sevil'ciğim, güzel günler de kullan ve keyifli okumalar, Her şey bir dilekle başladı :) yine beraber aynı kitaptayız, diğer kitapları bilmiyorum, okuduğunda yorumlarını beklerim. Güzel davranışın için de ayrıca sevindim :) Ve bu güzel yürekli arkadaşımı mimledim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim..:)
      canım sen çok hızlısın hemen okumaya başlamışşsın..:)) ben şuan gül limanı otelini bitirmek üzereyim..ama en kısa zamanda bir dilekle başladı herseyıde okumak istiyorum :))yeni kitaplar beni sabırsızlandırıyor ...:)
      en kısa sürede cevaplamak üzere hemen bakıyorum mimime..:)güzel oğlunla seni öpüyorum canım..

      Sil
  6. Canım ütünü güle güle kullan:))
    Ne akıllılık etmişsin fuara giderken d&r fiyatlarını da götürmekle:)) ben de hep fuarın çok da ucuz olmadığını düşünüyordum ve sen bunu ispatlamış oldun:))
    Sadece o yoğun kitap kokusu için bile gidilebilir ama. Ben bu sene tuttum kendimi valla, gitmiyorum. Debbie macomberin bir kitabı daha mı çıkmış, bilmiyordum bak:))
    Bilsen nasıl güzel kitap okuyan çocuklar var sınıflarımızda:)) ben matematik öğretmeni olduğum halde kitap okuyanlara fazladan sözlü notu veriyorum. İhtiyacı olanlar çok ama okumak isteyenlere gerçekten birileri yardımcı oluyor.
    Keyifli okumalar canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hayatım:) eğer o fiyatları yazmasaydım listeme oldukça kazıklanmış olucaktım :))
      kesinlikle bu konuda sana katılıyorum ..heryer kitap..bu görüntü bile insanı mest ediyor..:))
      bende seneye gitmem diye düşünüyorum eğer tabi ozamanda d&rda böyle indirimler olursa :))
      debie macomberin kitabı yeni çıktı canım bende fuardan 1-2 gün önce öğrendim..kadın sürekli yazıyor ben okumaya yetişemiyorum o yazmaya yetişiyor:))
      evet canım sen öğretmen olduğun için çok daha iyi bilirsin böyle durumları..kitap okuyanlara fazladan not vererek ödüllendirmen cok güzel canımm..keşke çocuk yaşta tüm çocuklar kitap okuma alışkanlığı edinseler.
      ufaklıklarıda senide kocamannn öptüm..

      Sil
  7. canım benim yine güzel güzel yazmışsın yazını.Senin yazını görünce okuyunca mutlu oluyorum ütünü güle güle kullan canım bahsediyordun alıcam diye.İnşallah ütülerini seni yormadan güzel rahat yaparsın.Makyaj malzemeleri olayını bende okumuştum ama gidip birşey almadım çok güzeller güle güle kullan onlarıda.Kitaplardan Leylanın evi güzel bir kitap.Debbie Maccomber serisine ben hala başlayamadım başlayayım eksikleri senden temin edicem istiycem zaten canım.Çilek kızlarıda merak ettim.Hepsini ve yeni gelecek kitaplarınıda güle güle mutlu mutlu oku canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım deryam çok teşekkür ederim:))sen böyle güzel yorumlar yapıncada ben çok mutlu oluyorum :))iyiki varsın canım :))
      serenadı okuduktan sonra neden daha önce zülfü livanelinin kitaplarıyla tanısmamışım diye kendime kızdım.o yuzden de leylanın evini aldım :)sen okuyup beğendiysen kesin güzel bir kitaptır..
      sen başla debie macombere hangisini istersen alabilirsin benden canım ..
      çok çok teşekkür ederim hayatım yeni kitaplar geldikçe sürekli okumak istiyorum :))
      efeyle seni şimdilik burdan öpüyorum, c.tesi de yanaklarınızdan öpücem:))

      Sil
  8. Sevil'ciğim, ütünden memnun kalmanı dilerim, ütü önemli çünkü.. Sephora indiriminden aldıklarınında renklerine bayıldım, Hem ütünü hem de makyaj ürünlerini iyi günlerde kullan tatlım.

    Kitap hediye etmekle, çok güzel birşey yapmışsınız, Öğretmen hanımefendi de memnun olmuştur eminim öğrencileri adına.

    Kendine aldığın kitaplarda da iyi okumalar dilerim. Tavsiyelerini dikkatle takip ediyorum;) "Bir Dilekle Başladı Herşey"i ben de okumak istiyorum, önümüzdeki günlerde alacağım.

    Sevgiler canım:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim :)kesinlikle ütü çok önemli zaten hiç sevmiyorum ütü yapmayı birde ütü sorunlu olunca iyice nefret etmeye başlamıştım :))sephoradan aldıklarımın renkleri resimde biraz açık çıkmış bir ton daha koyu ikiside ama renklerine bende bayıldım:)
      öğretmen hanım çok memnun oldu çok teşekkür etti tatlım..öğrencilerde aldıklarında kitaplarını çok mutlu olurlar inşallah..
      sende beni mutlu ettin canım benim beğendiğim kitapları umarım sende beğeniyorsundur:)bende suan debie macomberin gül limanı otelini okuyorum..örgü dükkanı serisinide çok severek okumustum bu kitabıda hosuma gıttı eminim bir dilekle başladı herseyde güzeldir..
      kocamannn öpüldün canımmm:)

      Sil
  9. Güle güle kullannn keyifle oku canım :) Debbienin yeni kitabını görüncede bak nasıl sevindim ben şimdi :) Gül limanı oteli de yeni bitmişti :) Kitap fuarına gitmeli mi gitmemeli mi? Çok olumlu sözler eden olmadı da .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pınarım canım çok teşekkür ederim:)
      çok doğru bir zamanda çıkmış ozmana bu yeni kitabı :))
      kitap fuarına gitmeli canım bence..hee evet fiyatlar konusunda çok beğenmedim ama heryer kitap olduğu için kendini mest olmuş hissediyorsun..mesela bir dilekle başladı hersey kitabını 10 tl ye aldım..çok uygundu fiyatı..sende hazır okumak istiyorken hem gidip bu kitabı alabilirsin hemde o kitapların görüntüsünün zevkine varabilirsin..birde sabah 10 da acılıyor fuar..senınde 10 da orda olmanı tavsiye ederim..sonra okullar geliyor kalabalık oluyor rahat rahat bakamıyorsun ..
      öptüm güzel yanaklarından :)

      Sil
  10. Canım Sevil'im, yine bir solukta okunup biten yazı yazmışsın. Sanki seninle oturup, karşılıklı laflıyormuşuz gibi geliyor.
    Yeni cicilerini güle güle kullan canım.
    Sana uğur getirsinler.
    Sevgilerimle canım Sevil'im...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok teşekkür ederim :))
      böyle hissetmene çok sevindim ..beni çok mutlu ettin :)

      bendende sana kocaman öpücükler kocaman sevgiler..

      Sil
  11. ayyy ne iyi yapmışsın canım yaa. şimdi o çocuklar ne sevinmiştir eminim.harikasın.. sayende bende debbie macomber okumaya başladım çok akıcı geliyor. rujun rengine bayıldım güle güle kullan. hala bitmedi ise bende bugün uğrayım bir ara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah sevinmişlerdir canım öğretmen hanımda çok memnun oldu:)
      öylemi :) çok sevindim debie macomber serilerine başlamana :))evet gercekten cok yalın bır dılle yazdıgı ıcın cok akıcı geliyor..
      çok teşekkür ederim canım..bildiğim kadarıyla bitmedi halen devam ediyor kampanya :)
      sevgiler..

      Sil
  12. Eşin sevinçli gelmiştir sanırım, ne güzel yendik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o geldiğinde ben uyumuştum..
      sabahta okadar keyfı yerındeydıki yenilmiş olma ihtimalimizi düşünemedim bile :))sonra soyledı yendiğimizi :))

      Sil
  13. Bol utulu, makyajli ve kitap okumali gunler olsun:))) Ne iyi etmissiniz kitap hediye etmekle cocuklar icin..sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Merhaba Sevil,ben de dun kitap fuarindaydim.Kitaplar evet her yerde maalesef pahali... ama bana sanki bazilari piyasa satis fiyatindan daha uygun geldi..ama yine de internet satis fiyatlariyla da karsilastirmak gerekir..Iyi okumalar :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba gülşahcım .evet canım piyasa satış fiyatlarına göre uygun fuardaki kitaplar ama d&r internet satış fiyatlarına göre pahalı geldi..yani benim almak istediğim kitaplar için d&r daha uygundu canım..
      sanada iyi okumalar :)

      Sil
  15. yeni cicilerini güle güle kullan, her ne kadar ütü yapmak biraz sıkıcı olsa da...kitaplarda aklım kaldı, özellikle de Çilek Kızlar...iyi okumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekür ederim :)hemde ne sıkıcı ama yeni ütümü kullandım ve bayıldım :)sanırım bundan sonra okadar sıkılmıcam çünkü okadar buharlıki çok hızlı bitti ütülerim:))
      çilek kızları bende merak ediyorum ..erguvan mevsimi blog arkadasımızın blogunda görmüştüm konusu hosuma gitmişti..umarım kitabın anlatımıda konusu kadar güzeldir..

      Sil
  16. yeni cicilerini güle güle kullan, her ne kadar ütü yapmak biraz sıkıcı olsa da...kitaplarda aklım kaldı, özellikle de Çilek Kızlar...iyi okumalar...

    YanıtlaSil
  17. yeni cicilerini güle güle kullan, her ne kadar ütü yapmak biraz sıkıcı olsa da...kitaplarda aklım kaldı, özellikle de Çilek Kızlar...iyi okumalar...

    YanıtlaSil
  18. yeni cicilerini güle güle kullan, her ne kadar ütü yapmak biraz sıkıcı olsa da...kitaplarda aklım kaldı, özellikle de Çilek Kızlar...iyi okumalar...

    YanıtlaSil
  19. allıkla ruhun rengi çok tatlı,aldıklarını güzel günlerde kullan şn. cnm:)

    YanıtlaSil
  20. Ruj ve allığın rengi harika. Sana da çok yakışacaktır eminim.. Hepsini güle güle kullan canım, ütü yapmak zevk versin sana bundan sonra :)) Güzel yorumların için de teşekkürler Sevilcim.. Çok tatlısın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım arkadasım:))ütümü denedim bol buharla çok hızlı ütülendiği için oldukça sevdim ben bu ütüyü:))

      Sil
  21. hepsini güle güle kullan kitaplarınıda keyifle oku inşallah hsyatım sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  22. güle güle kullan canım.
    ütüne hazır su koymadınmı neden gireç kapladı merak ettim.
    Bendede phılıps marka varvar şimdilik iyi güzel.
    sefan olsun bir daha beraber takılalım benim eşimde cimbomlu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :))
      aslında içme suyu kullanıyorum ama neden boyle oldu bılmıyorum..dün kuzenim geldi onun ütüsüde benimki gibi olmuş..sanırım bu tefalden kaynaklanıyor..
      bu yenı aldığım ütüyüde dün denedim bayıldım çok buharlı hemencik bitti ütülerim :)
      aaa öylemi tamam birdahakine beraber takılalım :))
      öpüyorum kocaman..

      Sil
  23. Benim ütüm de Tefal ve içme suyu kullandığım halde kireç dökülüyor içinden resmen.Bu aralar arttı.İlk aldığımda ütü işte bu demiştim halbuki:)Değişmem yakındır ,alınca bende buhar tanklı almayı istiyorum memnun olmayan yok:)Sende sağlıkla kullan canım ütünü,iyi bir ütü ile zamandan tasarrufun çok olur.Kitapları denk gelip çocuklara alıp göndermeniz güzel olmuş,nasıl sevinmişlerdir.Kitap gördükçe bloglarda not alıyorum,inşallah alıp okurum. Sana da keyifli okumalar diliyorum,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım bende senin gibi demiştim tefali ilk aldığımda ama sonra nedense böyle oluyor..tefal mutfak malzemelerinde çok iyi ama ütüde felan vasat..
      çok teşekkür ederim canım kesinlikle tanklı al ütüler hemencik bitiyor çünkü birkere gectiğin yerden birdaha gecmiyorsun..
      öpüldün arkadaşım sevgiler..

      Sil
  24. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kitap okumak isteyenlere bir şekilde ulaştırmak lazım çok güzel yapmışsınız.Örnek bir davranış olmuş. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim kekikçim:)
      sevgiler..

      Sil
  25. öncelikle ütü için hayırlısı olsun demek istiyorum, güle güle kullanın , bu aralar benim de istediğim şey :)'. si fuar için aynı şeyleri düşünüyorum nette hem daha ucuza alıyorum kitapları hem de kapıma kadar gelirken fuara bu fiyatlar yakışmadı :(Yaptığınız da takdire şayan bir hareket umarım tüm imkanı olmayıp okumaya çalışanlara sizler gibi kişiler ile karşılaşmak nasip olsun...Sevgiyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)
      yani adı fuarsa eğer fiyatları kıyaslanmıcak kadar ucuz olmalı bence de..
      doğru diyorsunuz taşıma sorunu yok kargo bedava hatta kredi kartına taksit bile var hemde cok daha uygun fıyatlar..
      sevgiler..

      Sil
  26. Ruj ve allığın rengine bayıldım:) Ne güzel bir hareket olmuş, isteyipte kitaba ulaşamayan kalmasın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim çokoprensin annesi :)inşallah:)

      Sil
  27. öncelikle annenizi, kayın validenizi ve sizle birlikte duyarlı öğretmeni tebrik ediyorum. harikasınız. Keşke hepimiz böyle duyarlı olsak değil mi?
    Çiçek Kızları geçen sene Ankara kitap fuarında 5 tl ye almıştım ama henüz okumadım. Leyla'nın Evini de aldım. Eminim çok güzeldir. Zülfü Livaneli olursa eser güzel olmaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)
      çiçek kızları bir arkadasımın blogunda okumustum..guzele benzediği için aldım..
      Zülfü livanelinin kitaplarını serenadla tanıdım..ve buda aldığım ikinci kitabı eminim çok güzeldir..
      okunucak nekadar çok kitap var değilmi :))

      Sil
  28. Zülfü Livaneli'nin bir çok kitabını okudum. Ben dilini ve anlatımını çok beğeniyorum. Öyle bilmiş bilmiş yazmayıp, her okurun anlayacagı bir dil kullanıyor. Bilirsiniz bazı yazarlar öyle kelimeler kullanıyor ki sanki her okur o kelimelerin ne olduğunu bilebilecek. Böyle dil kullanmaları onları iyi yazar yapmaz.
    Sevil, kitap okudukca okuma listem azalmıyor bilakis artıyor. Bazen kendi kendime düşünüyorum. Acaba bu kadar kitabı okumaya sağlığım ve ömrüm yetecek mi? Gerçekten hepsini okumayı istiyorum. Her kitap bana göre bir dünya. Esasında okumaktan pişmanlık duyduğum (aslında para verdiğim için)iki kitap oldu şu ana kadar. Grinin Elli Tonu için keşke okumasaymışım demiyorum. hatta yazar öyle yerde bırakıyor ki diğer kitaplarını merak ediyorsunuz.

    YanıtlaSil