5 Temmuz 2013 Cuma

iyiki doğdum ben:)

 
31 Yıl önce bir ramazan günü akşam saat 8:30 da açmışım gözlerimi 3kilo 750 gr olarak :))Resimde gördüğünüz bende 1,5 yaşındayken..
Üzerinden 31 yıl geçmiş ..Yıllar bukadar çabuk geçmese ,zaman arada bir dursa, biraz yerimizde saysaydık fena olmazdı dimi :))
Bu salı doktora gitmiştim, bana yaşımı sordu, 29 dedim :))Doktorda  bana 31 olmayasın dedi gülerek :))Şaşırdım, ben 31mi oldum dedim ..Beynim kendini öyle şartladığı, 31 olmayı kabul etmediği için sanırım ben 29 da takılı kaldım :))
Aynı canım teyzem gibi:))40 yaşına girdi, üzerinden geçen 10 yıl boyunca her sorduğumuzda, 40 yaşındayım derdi :))Şimdide 7 senedir 50:)) Bu huyumu teyzemden aldığım kesin:))
Bu sabah uyandığımda saat 11'i geçiyordu.. Kendi kendime bugün senin doğum günün uyuyarak geçirmiyceksin dimi, uyan dedim:))Hemen kalktım.. Gözlerim yarı kapalı ,eşimin güzel çiçekleriyle güzel hediyelerini ama en önemlisi benim için yazdığı o güzel notu gördüm..Gözlerim işte ozaman açıldı  :))
 
 


 
Sizlerden uzun bir zamandır ayrıyım canım dostlarım..Kardeşimin düğünü ve benim bazı sağlık sorunlarım yüzünden eğeydir ayrı kaldım..Bunları size anlatıcam ama bir dahaki postumda..Bugün güzel bir gün ve artık iyi olduğum içinde beni üzen sağlık sorunlarımı bugün anlatmak istemiyorum... Beni merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sizleri çok özledim..
Sağlıkla ve sevdiklerimle geçirceğim daha nice güzel yıllar diliyorum kendime..:))

 

46 yorum:

  1. Hoşgeldin Sevil'ciğim.Çok geçmiş olsun umarım ciddi sorunlar yaşamamışsındır inşallah.
    Doğum gününü kutlar sevdiklerinle birlikte geçireceğin sağlıklı ömürler dilerim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk Mehtap ablacım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..aslında neyim olduğunu anlayamadık doktor doktor dolaştık aylarca moralmen çöktüm bu arada ama şimdi iyiyim:)tekrr teşekkür ederim Mehtap ablacım çok öpüyorum..

      Sil
  2. çok geçmiş olsun ve doğum günün kutlu olsun 14 gün sonrada ben doğmuşum ve aynı durumdayız 30lu yaşları kabullenemiyorum galiba:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel dileklerin içim Daphnecim..eskiden olsa büyümek için neler vermezken şimdi küçülmeyi geçtimde aynı yaşta kalabilmeyi çok istiyorum her nekadar mümkün olmasada :))

      Sil
  3. Çok şükür geldin hoşgeldin canım daha nice yıllara.... sağlık sorunların içinde üzüldüm inşallah çok daha iyisindir şimdi... dediğin gibi bende 30 olduğumda bitürlü kabullenememiştim şimdi alıştım 40'ın derdi beni aldı:)))) neyse Allah hepimize sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.... nice yıllara doğum günün kutlu olsun canım...
    satış bloguma beklerim..
    http://znurundunyasi-shop.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öznurum hoşbulduk canım :))güzel dileklerin için çok teşekkür ederim şimdi daha iyiyim :)30lu yaşlar çok çabuk geçiyor diyorlar daha bir korkutuyorlar :))
      şaka bir yana kaç yaşında olursak olalım sağlıklı olalım bir yerin ağrıdımı hiçbirseyin anlamı kalmıyor canım..
      hemen satış bloğuna geliyorum canım
      kocaman öptüm..

      Sil
  4. mutlu yıllar bende 31 im ama 22 de kaldımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))22 daha iyiyimiş :))teşekkür ederim Yasemincim :)

      Sil
  5. Dogum gunun kutlu olsun Sevilcim.sevdiklerinle birlikte saglikli ve mutlu bir omur dilerim..cok gecmis olsun ayrica..
    Bende dogum yaptigim icin fazla blogumla ilgilenemedim.en kisa zamanda guzel postlarla doneriz insallah:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğbacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım..inşallah canım güzel postlarla daha nice yıllar birlikte oluruz :)
      Allah uzun sağlıklı bir ömür versin yakışıklı oğluna..
      çok öpüyorum..:)

      Sil
  6. bloglovınden takıbe devam..nıce mutlu senelere ask saglık huzur ve mutlulukla..sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokoş kelebeğim çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..
      sevgiler..

      Sil
  7. Doğum gününüz kutlu olsun.
    İnancım şudur. Kişi hissetmiş olduğu yaştadır.
    Ben de 2 Temmuz'da 46 yaşıma girdim. Ama kesinlikle kendimi 27-28 yaşında hissediyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)
      haklısın gerçekten insan hissetiği yaştadır hiç büyümemek hep küçük kalmak ne güzel :))
      sevgiler..

      Sil
  8. Çok merak edenlerden biri de benim Sevil. Bakındım ama e-postanı da göremedim ki yazayım; nasılsın, iyi misin? diye. Haberlerini almak ne güzel.
    Yeni yaşın yeniliklerle gelsin canım. Sağlıklı, huzurlu nice senelere sevdiklerinle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım gülşahım beni önemseyip merak ettiğin için ,tüm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım..

      Sil
  9. Canim benim sen daha 31 sin ben bu yil Ekim de yine yaslanip 40 olacagim!! Nasil gecti yillar anlamadim valla,hayat cok kisa,yeni yasin Dogum günün kutlu olsun,en güzel yillar 30 lu yillar bence,bu arada unutmadan gecmis olsun,insalllah önemli birsey yok ve de iyisindir,sevgiler iyi pazarlar dilerim...Serpil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakıldığında çok uzun gelsede seneler aslında dediğin gibi hayat çok kısa hemencik geçip gidiyor canım..güzel dileklerin için çok teşekkür ederim serpilcim..şimdi iyiyim canım..sanada hayırlı pazarlar..

      Sil
  10. Canım, gözlerim yerinden fırladı yeni yazını görünce... Seni çok özledik. Çok geçmiş olsun, umarım artık iyisindir. Sana kocaman bir nazar boncuğu gerek :)
    Sana nice güzel yıllar dilerim canım. Bence bir kadının farkındalığının en yüksek olduğu yıllara yaklaşıyorsun. 35 ten sonra, her kadın bu yılları doya doya yaşamalı. Ben birkaç ay sonra 43 olacağım ama hissettiğim 23... :)
    Hayatın sağlık, mutluluk, huzur, maddi ve manevi bolluk ve bereketle dolsun canım...
    Nice sağlıklı yıllar dilerim sana...
    Sevgiler...






    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyyfim canım benim bende sizleri çok özledim..evet canım iyiyim artık..kesinlikle nazar boncuğu şart inanırmısın bilmem ama kurşun döktürmeyi düşünüyorum :)
      tüm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hayatım tanıdığım birçok kişi senin gibi düşünüyor 35i dönüm noktası kabul ediyorlar..bu güzel yılları hepimiz sağlıkla mutlulukla geçiririz inşallah canım..sanırım birkaç ay sonra 23 ü bitirip 24e giriceksin :))
      çok özlemişim seni sana kocaman sarılıp öpüyorum..:))sen hep benim yüzümü gülümsetiyorsun canım:)

      Sil
    2. :))
      Yok yok ben daha 5 yıl kadar 23.5 olarak devam ederim :)))

      Kocaman öpüyorum seni...

      Sil
  11. Sevilcim mutlu,sağlıklı,güzel yıllar..Geçmiş olsun,seni merak içindeydim nerelerdesin diye..İnşallah bunla geçmiş olsun..Özledik senii]]]sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurşen ablacım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..bende sizleri çok özledim :)şimdi iyiyim geçti gitti inşallah:)
      kocaman sevgiler..

      Sil
  12. mutlu yaşamlara doğru hayırlı yaşlar olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sezgin ablacım güzel dileğin için çok teşekkür ederim :)
      segiler..

      Sil
  13. iyi ki doğdun , 31 'in tadına bu yıl varanlardan biri olarak , geçenlerde 24 yaşında birinin abla demesiyle kendime geldim , biraz ağır oldu benim için sanki :)neyse sağlık olsun her yaş güzel , sadece kabullenmesi zor, geçmiş olsun bu arada umarım şifa bulursun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :)
      bende arkadaşlarımın çocuklarının bana teyze demesine alışamıyorum bir türlü..teyze diyince sanki çok yaşlı gibi hissediyorum:))

      Sil
    2. ben oğlumun arkadaşlarından Teyzeye oldukça erken başladım:)Şimdi bir de cicianneliğim var ki tadından yenmiyor ama büyük birinin ablaasına , hele de hiç tanışmamış olduğum birinin ablasına hazır değilmişim:)

      Sil
  14. Hayırlı yaşlar,her şey gönlüne göre olsun.Selam ve sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. Sevilcim bende kutlarım doğum günününü
    inşallah çok kötü bir durum yoktur
    Şifa diliyorum sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :)yok kötü bişi yok yani bişi bulamadılar canım şuan iyiyim

      Sil
  16. canım benim ilk önce hoşgeldiiiiiiiiinnn...doğum gününü kutluyorum canım şu an 31 yaşında olarak sanki kendimi görüyorum..hatta 31 ve hamile doğuracağım ve hala inanamıyorum hamile olduğuma? enteresan bişi bu..neyse hediyelerin harika hemen dip not sabahtan akşama gezsem de beni hiç yormayan ilk ve tek ayakkabı odur..eşin harika bir seçim yapmış:)iyi günlerde kullan..yorumuna hamilelik ile ilgili birkaç şey yazdım ama başka zaman daha detaylı konuşuruz...geçmiş olsun da diyerekten çok uzak kalma özlüyoruz seni diyorum ve çok öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk canımmm:))ben ilk kez kullanıcam bu ayakkabıyı umarım senin gibi bende memnun kalırım canım henüz test gezisini yapmadım :)güzel anne adayı bende seni çok öpüyorum canım ..

      Sil
  17. Canim hosgeldin nice saglikli keyifli yaslarin olsun ins... opuyorum canim sevgilerimle :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim :)bende seni öpüyorum :)

      Sil
  18. Büyük oğlumla doğum gününüz aynıymış,Sevil'cim. Ben ikizleri pek severim, akıllıdır, kıpırdaktır ve kıvrak zekalıdır. Zaten blogun cıvıltısından belli,tekrar mutlu mutlu yaşlar olsun.
    www.ihlamurcum.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek ablacım çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için ne güzel bir rastlantı:)küçük bir dipnot biz ikizler değil yengeç burcuyuz :))

      Sil
  19. Sevil'ciğim doğum günün kutlu olsun canım. O ne tatlı bir çocukluk fotoğrafıdır. Nasıl da tatlı. Bence güler yüzün hiç değişmemiş canım. Hediyelerinin her biri ayrı güzel hepsini güle güle kullan. Seni merak edenler için e: posta adresini sol ya da sağ köşeye yazar mısın, canım;) ben sen yazı girmezken birşeyler yazmak istemiş ama e-posta adresini görememiştim. Yoksa benim şaşkın gözlerim göremedi mi? Seni sevenleri unutmayasın;) çook öptüm canım. Özlendin aynı zamanda..;)Nice güzel yıllara!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handancım yorumunu okurken yüzümü kocaman gülümsettiğin için güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım:)evet tatlı ve tombik bir çocukmuşum hala tombiğim hiç değişmedim :))
      yok canım sen doğru görmüşsün adresimm yazmıyor hemen adresimi ekliyorum :))
      Sizi asla unutmam unutamam iyiki tanıdım sizleri canım..bende çok öptüm canım seni ..

      Sil
  20. Canım benim hoşgeldin sonradan gördüm yazılarını.Ne iyi yaptında tekrar döndün yazmaya.Ben senin keyifli yazılarını çok seviyorum canım benim.Bencede iyiki doğdun sen iyiki arkadaşım oldun canım benim.Hediyelein çiçeklerin çok güzel.Spor ayakkabına bayıldım.Güle güle giy.Öptüm canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım Deryam benim hoşbulduk..bende iyiki seni tanıdım iyiki hayatıma dahil oldun canım..çok özlemiştim bloğumu verdiğim ara biraz uzun sürdü ama şimdi çok mutluyum canım..bu güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim benim yüzümü güldüren dostum..bende seni çok öpüyorum..

      Sil
  21. Sevilcim nice güzel yıllar dilerim, sevdiklerinle mutlu mesut...

    YanıtlaSil
  22. Daha küçücükken belliymiş canım böyle hoş bir bayan olacağın, çok geçmiş olsun böyle uzun aralar verme bir daha, seviyorum seni sevgiler

    YanıtlaSil