26 Ağustos 2012 Pazar

Dolu Dolu 5 Sene

 
 
 
 


Dün sabah benim için çok özel ve anlamlı bir güne uyandım..7 Senedir birlikte olduğum 5 sene öncede 25 Ağustos tarinde hayatımızı birleştirdiğimiz sevgili eşimle evlilik yıl dönümümüzdü..Sabah uyandığımda bir an düşündüm 5 sene önce bugün, nasıl bir heyecanla kalkmıştım yatağımdan :))O gün aklıma geldikçe hala heyecanlanıyorum..Nekadar mutluydum ..Şanslıyımki  mutluluğum ,eşim sayesinde halen hiç azalmadan devam etmekte..Herzaman başbaşa yemek yiyerek geçirdiğimiz yıl dönümümüzü bu sene biraz değişik geçirdik..
 
Cuma günü akşam, eşim hediyelerimle eve geldi..Parfümüm azaldığı için parfüm alıcağını tahmin ediyordum ama 2 hafta önce beğendiğim ve bedenini birkaç mağazasına bakmama rağmen, bulamadığım ceketi alıcağı hiç aklıma gelmemişti :)Bana güzel bir süpriz oldu..
 
 
 
Bende eşime tişört aldım:)
 
 
 
 
 Kayınvaldem ve kayınpederim bayramın 2.günü Benelüx- Paris turu için yurtdışına çıktıklarından ,yazlıktaki bahçeyi sulama işi bize kaldı ve hediyelerimizi  birbirimize 1 gün önceden verip, kardeşimi ve nişanlısını alarak cuma akşam yazlığın yolunu tuttuk..C.tesi hava çok sıcaktı kardeşim ve nişanlısı sitenin havuzuna girerek serinlediler.
 
 
Bizse eşimle önce pazara gittik sonrada bahçemizde kahvemizi içerek ,gazetemizi okuyarak zamanımızı geçirdik....Havuza  biz gitmedik çünkü havuzu girmeyi sevmiyoruz..
 
 
Akşamda yemeğimizi yiyip eşime onun için yaptığım pastamı çıkardım:))Çok lezzetli bir pasta herkese tavsiye ederim, kesinlikle deneyin derim..(Tarifi bir sonraki postumda)
Akşamın serinliğinde battaniye altında (sadece ben) bol muhabbetli bir yıldönümü geçirdik kardeşim ve nişanlısıyla birlikte..
 
 

Ben eşimden dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum..Hayatımın, ailemden sonra 2.şansı diyebilirim..Allahım bizim ellerimizi ömrümüzün sonuna kadar hiç ayırmasın ,birlikte geçireceğimiz daha nice 5 senelerimiz olsun inşallah..
 
******
 
Bugün akşamı beklemeden ,gündüz döndük yazlıktan.Çünkü bloğumda tanıştığım ,çocukluğumuzun aynı muhitte geçtiğini hatta annelerimizin evlerinin halen birbirine çok yakın olduğunu öğrendiğim "Hayat Paylaştıkça Güzel" blog sahibesi sevgili arkadaşım Deryacım ve onun tatlımı tatlı oğlu Efeyle yüzyüze görüşmek için randevulaşmıştık..
Ha bugün ha yarın derken sonunda görüşebildik:)
Bol muhabbetli samimi görüşmelerimizi, bugün yüzyüze gelerek taçlandırdık..Biz kendisiyle daha önce gerek blogta gerek başka şekillerde okadar çok konuştukki, karşılaştığımda sanki kendisini çok uzun yıllar tanıyormuşum gibi hissettim..Kendi adıma konuşmam gerekirse ,Deryayı tanıdığım için çok mutlu oldum..İyiki tanımışım diyeceğim insanlardan biri oldu benim için.
Sevgili arkadaşım gelirken bana, ikide güzel kitap getirmiş:)
Elimdeki kitabım bitsin hemen bu eğlenceli kitapları okumaya başlıycam:)çok ağlamaklı kitaplar okudum son zamanlarda bu kitaplar bana iyi gelicek:)
 
 
Herkese güzel bir p.tesi güzel bir hafta diliyorum..Herzaman sevgiyle kalın:))
 
 
 

116 yorum:

  1. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice 5, 10, 15 yıllar olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
  2. Daha nice yılları eşinle ve sevdiklerinle beraber geçirmen dilğiyle... :) Mutluluğunuz daim olur inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah Denizcim çok teşekkür ederim:))

      Sil
  3. canım, nice birlikte ve mutlu seneleriniz olsun, inş...

    YanıtlaSil
  4. Allah uzuuuun süre birbirinizin gözlerinin içine sevgiyle bakabilmeyi nasip etsin. Benim eski mahallemde 70-75 yaşlarında yaşlı bir çift vardı. Bunlar hiç çocuğu olmamış, emekli bir öğretmen çiftti. Ama mahallede de çok seviliyorlardı ve öğrencileri falan da çok gelir giderlermiş. Neyse, yaz kış demeden her gün ikisi kol kola girerler, markete manava, yürüyüşe giderlerdi. Aslında ben bu iki güzel insana hep hayran olmuşumdur. Çünkü gençliği harala-gürele geçirdiğin insanla, her türlü artısını, eksisini, arızasını bile bile yaşlılığı da geçirebiliyorsan, hala elinden tutup konuşabiliyorsan, bundan daha muhteşem ne olabilir ki? Benim bu yaşlarda olup da bir ömrü birbirine sadece katlanarak geçirmiş, kadının da erkeğin de sırf evlilikten gelen görevlerini yerine getirmek adına bir şeyler yaptıkları, sevgisiz insanlar var tanıdığım. Hem de sayıca hiç de az değiller.
    Tebrik ediyorum sizi tekrar. Allah hepimize yaşlı öğretmen çiftin bitmez tükenmez aşkından nasip etsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ne güzel bende hayranımdır öyle çiftlere..
      dediğiniz gibi gençliği harala gürele geçirip o günlerde halen gözlerinde o sevgiyi görebiliyorsan ne mutlu o insanlara..
      Aminnnn inşallah bizlerde o günleri görürüz..saygımız sevgimiz hiç bitmeden ömrümüzün sonuna kadar devam eder evliliklerimiz sevgimiz..

      Sil
    2. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)

      Sil
  5. maşallah size, Allah mutluluğunuzu daim etsin... :)

    YanıtlaSil
  6. Kutluyorum sizi.Allah birlikte sağlık ve mutlulukla geçireceğiniz uzun bir ömür versin diliyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)

      Sil
  7. bir solukta okudum yazıyı .çok içten süper bir post olmuş :)ilk önce eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım .Allah nazarlardan esirgesin.çok yakışıyorsunuz.ikincisi;hediylerini güzel günlerde kullanman dileğiyle hepsi birbirinden güzel(ama cekete bayıldım)üçüncüsü: blog yazmanın en güzel yanı yeni arkadaşlıkların doğması.son olarak pasta enfes gözüküyor:))öpüyorum çok.Z.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Z cim bu güzel dileklerin için sana çok teşekkür ederim canım:))kesinlikle katılıyorum blog yazmanın en ıyı yanı yenı dostluklar kurmak oluyor..Mesela Bursadanda sizleri tanıma şansım oldu belki sizinlede birgün yüzyüze görüşürüz canım:))..kocaman öptüm bende seni..

      Sil
  8. Birlikte esinle nice senelere.
    Hediyeleriniz de cok hosmus.
    Pastanin tarifinide 4 gozle bekliyorum sosu raspberyy galiba benim favaorilerim arasina girebilir cok severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:)
      raspberry değil blackberry sosu ama ikiside çok güzel olur..şimdi taze taze varken böğürtlenleri kullanıyım dedim ..pastanın tarifi gerçekten çok güzel bu ikinci yapışım ilk yaparken bu kadar güzel olcağını tahmin etmemiştim..tarifi en kısa zamanda geliyor..:)

      Sil
  9. Güzel yürekli Sevil, öncelikle bahsettiğin kitapları aldım ve okumaya başladım.
    Çok iyi tercihlermiş bunun için teşekkür ederim.
    İkinci olarak, ömür boyu birleşmiş elleriniz hiç ayrılmasın.
    Doğru insanı bulmak o kadar önemlidir ki, bulduğunuzda da bunu anlarsınız zaten.
    Senin ve eşinin de yıldönümünü kutlar, ömür boyu ağız tadı ile geçen günler dilerim.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asıl ben teşekkür ederim önerdiğim kitapları alıp okumanız beni çok mutlu etti:)
      Gerçekten doğru insanı bulmak zor karşılıklı saygının olduğu bir evlilikte var olan sevginin sonsuz olucağını düşünüyorum..Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim :))
      sevgiler..

      Sil
  10. Ömür boyu mutluluklar diliyorum
    Daha nice yıldönümlerine
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)
      sevgiler..

      Sil
  11. Daha nice 5 seneleriniz olsun Sevil. Duygularını çok iyi anlıyorum çünkü bizde 5 sene arkadaşlığımızın üstüne evlendik ve 3 yıldır aynı evi paylaşıyoruz. Allah herkese ruh eşi ile evlenmeyi nasip etsin. Hediyelerinizi iyi günlerde kullanın eşinle.
    Derya ile de dostluğunuz daim olsun.
    iyi geceler, iyi haftalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn inşallah gülşahcım..Ne güzel.. Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin :)
      güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim:)
      sevgiler..

      Sil
  12. böyle sevgi dolu olarak,
    nice yıllara:)

    YanıtlaSil
  13. Sevil'ciğim sağlıkla,huzurla,sevgiyle çok uzun yıllar geçirmenizi dilerim.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:))

      Sil
  14. Sevil'cim Allah nazarlardan korusun,mutluluğun daim olsun canım daha nice 5-10-50 yıllara birlikte girmenizi diliyorum.Pasta tarifini bekliyorum:)Kitapların hayırlı olsun,bir kitap kurduna en iyi hediye olmuş kitaplar:)Keyifli okumalar,sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım birincim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sağol:)Allah hepimizin yuvasına mutluluklar sağlıklar versin canım..
      Kitapların arka kapaklarını okudum canım çok beğendim komik kitaplara benziyor Deryada komik olduklarını söyledi..okuyunca yorumlarımı yazarım canım..Deryayla yüzyüze görüştüğüm gibi inan seninlede görüşmek isterdim keşke yakın olsak ama belki birgün seninlede görüşme fırsatımız olur..

      Sil
  15. Nice yıllarınız olsun birlikte tatlıcım ve bu mutluluğunuz artarak devam etsin inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selinim çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)

      Sil
  16. Sevilcim ne güzel anlatmışsın ,hislerini..Allah mutluluğunuzu daim etsin..Bir bakmışsın ki 25 sene oluvermiş..Güzel ,mutlu,sağlıklı günleriniz olsun..Hediyelerinizi güle güle kullannın..Daha nice senelere....sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurşen Ablacım güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim..:) Allah görmeyi nasip eder inşallah 25 seneyi geride bıraktığımız günleri..hatta pamuk nine ve pamuk dede olarak el ele kolkola dolaşıcağımız günleri hepimize nasip etsin inşallah..

      Sil
  17. Ehh buna ne denir kocaman bir MAŞALLAH =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım teşekkür ederim canım arkadaşım:))öpüldün:)

      Sil
  18. canımmm,
    allah birbirinize hep ilk günki gibi bakmanızı nasip etsin, sevginizi kalbinizden mutluluğunuzu gözlerinizden eksin etmesin... nazarlardan kem gözlerden korusun... nice güzel senelerinize şahit olalım inşallah, bak yine bi duaya başladım sonu gelmiyor =))
    sevgiyle,
    öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmmm bu duaya bu güzel dileklere tüm kalbimle aminnn diyorum çok çok teşekkür ederim..Allah yaşlandığımız elele kolkola dolaştığımız o günleri görmemizi hepimize nasip etsin inşallah..:)Allah eşlerimizle ağzımızın tadını hiç bozmasın canım:)

      Sil
  19. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sevilciğim nice senelere.doğum günümde evlenmişsiniz. cumartesi bende oradaydım pazara gittim.ay bir türlü karşılaşamadık seninle
    cicilerinide güle güle kullan canım.
    pastada nefis görünüyor bu arada ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm çok teşekkür ederim:)öylemi doğum gününle aynı günmü evlilik yıldönümümüz bilseydim senide çağırırdım birlikte keserdik pastamızı .. bundan sonra hiç unutmam senin doğumgününü:))pazardamıydınız sizde ?kaç gibi gittiniz :))biz 1 gibi pazaardaydık:))birdahaki gelişimde c.tesi günü kahveye çağırıcam canım :)..birgün önceden haber veririm sana..olurmu??
      sanada sağlıklı mutlu eşinle sevdiklerinle nice nice güzel yaşlar diliyorum canım...tüm hayallerinin gerçek olduğu nice yıllar olsun...çok çok öpüyorum seni:))

      Sil
    2. sağol canımm çook teşekkür ederim .bizde 1 civarları pazardaydık.tamam tatlım kısmet olursa uğrar bir kahveni içerim.öpüyorum bende

      Sil
  20. Sevil'ciğim, mutluluğunuz daim olsun, nice senereler dilerim eşinle birlikte inşallah:) mutluluğunuz zaten yazdığın postlardan belli oluyordu. Blog arkadaşınla yüzyüze buluşmanız ise çok iyi olmuş, blogların güzel tarafı bu bir de, insanlar gerçten çok içten kişiliklerle tanışıp yollarını kesiştirebiliyorlar. Pasta tarifini bekliyorum. Çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm çok teşekkür ederim:))Allah hepimizi mutlu etsin eşlerimizle ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah canım...
      kesinlikle sana katılıyorum cok iyi dostluklar kurulabileceğine bende inanıyorum :)en kısa zamanda geliyor canım tarif..:)

      Sil
  21. Harika bir post! Allah ağzınızın tadını bozmasın, bir ömür mutlu kalın..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :)Allah hepimizi mutlu etsin yuvamızda:)

      Sil
  22. Sevgili Adaşım ;
    Evlilik yıldönümünüz Kutlu Olsun..
    Rabbım yuvandan huzuru,bereketi,sağlığı eksık etmesın..eşinle nice yıllara mutlulukla girmenız dileğiyle..
    Zaman ne kadar hızlı ...hızlı olan zaman da sevgi ile paylaşdığımız her an bize sunulan armağan..
    Zamanın tadını cıkartmak şart da bunu ne yazık kı anlamamız zor oluyor..yaşam işde..

    Canım yaşamın tüm güzellikleri sizlerle olsun..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm adaşım çok çok teşekkür ederim ..bu güzel dileklerine tüm yüreğimle aminnn diyorum..
      zaman dedğin gibi çok hızlı canım ve hayata dair herşey bizim için..sevgide mutlulukta hüzünde üzüntüde sıkıntıda herşey..Allahım hepimize güzel günler görmeyi nasip etsin canım..

      Sil
  23. Nice sağlıklı mutlu yıllara:) tişört seçimin çok hoş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :))eşimde beğendi :))

      Sil
  24. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:)) nice yıllara. bizim de busene 5 yılımız doldu ama eşim bu sene unuttu yıldönümümüzü:)) çok üzüldüm ama elime de büyük bir koz geçti:))
    deryayla da buluşmuşsunuz oohh ne güzel. Allah dostluğunuzu da daim etsin.ikinizi de ayrı ayrı takip ediyorum .bi de uuzn zamandır yoktun merak etmiştim , mail atacak bir adreste bulamadım blogunda:)) neyse buralarda ve mutlusun:))
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım:)..ay ne güzel demek ikimizde 2007 yılında evlendik hemde aynı yaştayız :))sen hızlısın 2 tanede yakışıklı oğullar doğurdun:)bende sizin evlilik yıldönümüzü kutluyorum eşinle oğullarınla geçirceğin sağlıklı mutlu nice güzel yıllar diliyorum canım:))
      üzülme canım hanı deliye hergün bayram derlerya eğerki yuvanda mutluysan huzurluysan aslında hepimize hergün yıldönümü canım..önemli olan bir günde hatırlanmak değer verilmek değil heergün önemsendiğini hissetmek..erkekler pek özel günleri hatırlamıyorlar zaten hep dürtüceksin zorla hatırlatıcaksın:))
      bayram dönüşünde dışarıda çok işlerim vardı canım o yuzden pek giremedim nete ..ama beni önemseyip merak etmen hoşuma gitti canım :))se-den@hotmail.com benim adresim ..buralardayım canım..:)çok öpüyorum seni :))

      Sil
  25. Uzun ömürlü olsun aşkınız inşallah ağız tadı ile sağlıklı huzurlu olsun ,bize de böyle kutlamak düşsün :)Kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnnn canımmm :)çok teşekkür ederim pınarcım:)öpüldün:)

      Sil
  26. canım çok güzel bir yazı nice dolu dolu 5 seneler mutluluk huzur sağlık dolu bir ömür dilerim.Gülen yüzün hiç solmasın.Ne güzel bir gelin olmuşsun periler prensesler gibi maaşallah.Ne güzel hediyeler almış eşin güle güle giy canım.Yine güzel pastalar yapmışsın en yakın zamanda tarifini bekliyorum:)umarım yapabilirim birgün.Canım benim ve arkadaşlığım için yazdığın şeylerden çok mutlu ettin duygularımız karşılıklı.Bende seni tanıdığıma çoook mutlu oldum iyikide tanımışım seni.Bloğumun kazandırdığı güzel dostum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım arkadaşım çok çok teşekkür ederim:)sana demiştim daha önce evlilik yıldönümümüz diye hediyelerimi peşin aldırdığımı söylemiştim ama bunlar süpriz oldu bana:))tarif en kısa zamanda geliyor canım..:)duygularımızın karşılıklı oldğuna çok sevindim :)ne güzel senin gibi bir dost kazandım:)

      Sil
  27. nice sağlıklı mutlu 5 seneler dilerim canım.hayatın boyunca mutluluklar sizinle olsun.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim canım bu güzel dileklerin için:)

      Sil
  28. nice nice 5 yıllara, daima mutlu, sağlıklı ve huzurlu olun, ağzınızın tadı hiç bozulmasın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnn çokkk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)

      Sil
  29. nice nice 5 yıllara, daima mutlu, sağlıklı ve huzurlu olun, ağzınızın tadı hiç bozulmasın...

    YanıtlaSil
  30. nice nice 5 yıllara, daima mutlu, sağlıklı ve huzurlu olun, ağzınızın tadı hiç bozulmasın...

    YanıtlaSil
  31. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Birlikte nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu seneler diliyorum.
    Sevgilerimle^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)sevgiler..

      Sil
  32. birlikte daha nice nice musmutlu yıllarınız olsun :)) aşkınız hiiiiç bitmesin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn canım benim çok teşekkür ederim:))

      Sil
  33. canım benim evlilik yıldönümün kutlu olsun. birlikte daha nice nice güzel yıldönümleriniz olsun inşalah çok öpüyorum..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallahh :)güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Arzucum bende öpüyorum:)

      Sil
  34. Ne güzel bir gelin olmuşsun.Birbirinize çok da yakışıyorsunuz. Birlikte sağlıklı,nice mutlu yıllar.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kekikçim çok ama çok teşekkür ederim:))

      Sil
  35. canım benim evlilik yıldönümün kutlu olsun...
    nice mutlu yıllara inşallah...
    bende 5 yıllık evliyim :))
    Allah nazarlardan saklasın...
    mutluluğunuz daim olsun...

    öptüm kocaman....(hemde o güzel yanacıklarından :))) )
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnnn Şirinemm güzel dileklerin çok teşekkür ederim canım benim :)
      ne güzel aynı sene evlenmişiz:))hepimiz için daha nice 5 seneler olsun ozaman:))
      bende seni öpüyorum tatlım :)

      Sil
  36. Böyle bir evlilik de şans yakalaman ne kadar güzel herkese nasip olmaz Allah up uzun nice yıllar versin(büyükler şöyle derdi iyi birşey oldumu çok söyleme nazar değer)bilmem inanırmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn Kardelen ablacım..Ben nazara kesinlikle inanırım ..Ama Allahıma sığınırım o korur bizi inşallah ..

      Sil
  37. ALLAH mutluluğunu daim etsin canım nice mutlu huzur dolu seneleriniz olsun inş banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  38. Size hep böyle sağlıklı, şanslı, mutlu bir yaşam diliyorum. Başta pasta olmak üzere her şey harika. Yanlız kitapların adlarını pek sevmedim. :)) Hem de bir kitaba sığmamış ikinci de aynı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim İlhan bey güzel dilekleriniz için :)sanırım 2.si kitabın devamı :)komik kitaplar olduğunu duydum adıda bu yüzden erkek dedikodusu sanırım:)

      Sil
  39. Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşallah..50.yıllarınızı da görmenizi dilerim:)

    YanıtlaSil
  40. Sağlıkla, mutlulukla geçireceğiniz nice güzel yıllar dilerim size. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  41. Yorum için teşekkür ederim.Kursu tavsiye ederim.Benim gittiğim yerde aynı zamanda pasta kursu da var.İsterseniz adını ve bilgileri veririm...sevgiler...

    YanıtlaSil
  42. senin adına çoook sevindim,allah mutluluğunu hiç bozmasın,nice mutlu yıllara canım.

    YanıtlaSil
  43. gerçekten şanslı insanlardansın allah mutluluğunu bozmasın katlanarak arttırsın canım eşinle beraber nice senelere

    YanıtlaSil
  44. Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim bir ömür boyu birleşen elleriniz hiç ayrılmasın.Rabbim nazarlardan korusun sizi.Nice yıl dönümleriniz olsun inşallah;)))Kitaplara bayıldım.Keyifle oku arkadaşım sevgilerimle;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiiinnn inşallah:))çok teşekkür ederim tatlım:)

      Sil
  45. Güzel kız 5sene dediğin nedirki biz bu blog ta senin onuncu onbeşinci yirminci vs vs yıllarını görelim inşallah.

    Yine böyle yüzünde güller açsın,20sene sonra yine hayatımın ikinci şansı de.

    Bütün kalbimle tüm güzellikler sizin olsun.

    Bu arada eşinede özel selam yolluyorum.Çok az bayan eşi için o benim hayatımın şansı diyebiliyor.sana bu güzel sözleri söyletebildiği için.

    Senin gibi bir eşe sahip olduğu için zaten şansı yaver gitmiş ama hayatında bundan sonrada tüm güzellikler ikinizin olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşalllahhhh tüm kalbimle amin diyorum Şengül ablacım o günleri görmeyi ne kadar çok isterim ..Allahım nasip eder bize o günleri görmeyiinşallah..güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim..
      akşam gelsin selamını ona bizzat yolluycam:))

      Sil
  46. canım sevilim nasılsın mutluluğun gözlerinden okunuyor.
    maşallah size nice 5 senelere 5 10 15 20 25 v.s.
    hep gül mutlu ol eşini sıkıca tut hiç yanından ayırma.
    Allah arayıp ve bulamayanlarada sizinki gibi mutluluklar versin Amin canım.
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))bu sana
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))bu eşine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol tatlım iyiyim sen nasılsın ??
      Aminnn canımm:)) Allah herkesi iyi insanlarla karşılastırsın bol bol mutluluklar versin inşallahh..:))
      güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım:)
      çok çok öpüldünn:))

      Sil
  47. Mutluluğunuz hep devam etsin.Allah insana eş şansı,iş şansı ve çocuk şansı versin.Hepsi çok önemli.Nice 5 yıllara...

    www.ihlamurcum.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ıhlamurcum..:)kesinlikle katılıyorum sana hepsi çok önemli gerçekten..

      Sil
  48. Mutlulugunuz daim olsun...Nice uzun senelerde bsaglikla insallah..resimlere bayildim ..sevgiler:))

    YanıtlaSil
  49. canım daha nice uzun seneler eşinle mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum mutluluğunuz daim olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  50. Ne güzel bir gelin olmuşsun canım daha nice nice yıllara huzur ve mutlulukla girin inşalah. Çoğalsın ailenizde kalabalık ve mutlu bir aile olun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim..:)inşallah :)bende bazen coğalmaya başlasakmı artık diye düşünüyorum :)hayırlısı canım :)

      Sil
  51. Cnm mutluluğunuz daim olsun inş.gelinliğinde senin kadar güzelmiş cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :))gelinlik içinde teşekkür ederim nekadar severek giymiştim nekadar özel oluyor gelinler için gelinlikleri..hatta hiç çıkarmak istememiştim..sende gelinliğini giydiğin o 4-5 saatın her dakikasının tadını cıkart canım..seninde çok güzel bir gelin olucağına eminim..çok öpüyorum seni..

      Sil
  52. sevilcim gözlerinin hep böyle güzel parıldadığı ve anılarının mutlu günlere dair oldu nice yıllar dilerim arkadaşım.

    YanıtlaSil
  53. biraz geç olsa da nice yıldönümlerine sevilcim..bizimki de dündü,bizimki de 5. yıldı :)) inşallah bu bloglar sayesinde 10.yılımızı kutladığımızda da tebrik ederiz birbirimizi..Allah mutluluğunuzu daim etsin canım..sevgiler

    YanıtlaSil
  54. canım seni blogun sayesinde tanımış olsam da ne kadar sıcakkanlı bir insan olduğunu hissedebiliyorum :) bu mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın :)

    YanıtlaSil
  55. Çok güzel hediyeler,nice sağlıklı,mutlu aşk dolu yıllarınıza :) Yazmadan geçemiycem çok güzel bir gelin olmuşsunuz :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  56. ömür boyu mutluluklar diliyorum size daha nice senelere :D

    YanıtlaSil
  57. biraz geç oldu ama, size nice nice seneler dilemeden ve sana koyu renk saçın çok yakıştığını söylemeden geçmek istemedim:))
    mutluluğunuz daim olsun.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  58. yazdıklarını okurken o kadar çok şey yazmak istedim şuan toparlayamıyorum:) öncelikle mutluluğunuz hiç bozulmasın..okurken aynı anlara götürdün beni minnettarım..Biz de 7 yıldır birlikte ve 5 yıldır da evliyiz.siz ağustos biz temmuz tarihliyiz..Nedendir bilmiyorum seni tanımamama rağmen hep sıcak hissediyorum sanki uzun süredir arkadaş gibi ve hatta başka bir blog sahibesi ile buluştuğunuzu okuyunca kıskandım sanki biraz(itiraf etmeliyim..ben de ben de dedim...pasta şahane,enerjiniz burdan alınıyor..sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  59. bizde 30 agustosta 15 yilimizi kutladik.neguzel ne sansliyiz demekki.evlilik kurumunun zorluklarina ragmen seviliyoruz seviyoruz.

    YanıtlaSil