7 Haziran 2012 Perşembe

kitaplarımm

Taptaze kitapların kokusu beni herzaman mest ettiğinden kitapçılara girdiğimde ,dükkandan kolay kolay çıkmam.:))Bayılırım hangi kitaplar yeni çıkmış, nasıl kitaplarmış diye incelemeye..



Kendime aldığım ve bana gelen en değerli hediyeler olarak görürüm kitaplarımı..Kitap kendimi unutturur bana..Antidepresan etkisi yapar:)) İnanılmaz rahatlatır beni...Bazen öyle sürüklenirimki 2 gün almaz bitmeleri ,bazende haftalarca elimde sürüklenir..Ama elimin altında okuduğum hep bir kitabım vardır muhakkak..Bunlarda en son okuduklarımdan önerebilceğim kitaplarım..(Bu kitaplar arasında Küçük Mucizeler Dükkanı ve Bir Yumak Mutluluk eksik .. Onlar şuan annem tarafından okunuyorlar)
Bol okumalı günlere...

26 yorum:

  1. Çok güzel okumak..

    Evet bol okumalı günlere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemde nasıl güzel okumak ..hele birde alıp götürüyorsa o kitap seni:)

      Sil
  2. okumayı çok özledimm sınavlarımı halletsem ilk işim kitap okumak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah güzel notlar alırsın canım, sonrada okduuğun o güzel kitapları bizede tavsiye edersin:)

      Sil
  3. Ben de bayılırım yeni kitap kokusuna hatta sadece kitap da değil, yeni dergi, oje, aseton, yeni ayakkabı vs bu tip kokulara bayılırım :)))) küçük mucizeler dükkanını okudum, keyif alacağından eminim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bayılırım o güzel kokulara :))bende okuudm canım küçük mucizeler dükkanını şuan annemde onun tarafından okunuyor:))çok beğendiğim için çıkınca hemen devamı gbi olan bir yumak mutluluğu aldım onuda çok begendim :)sonra bahçemde yeşeren umutları aldım onuda cok begendım:))kısacası hepsi birbirinden güzel canım:))

      Sil
  4. discount bikes london
    Excellent Working Dear Friend Nice Information Share all over the world i am really impress your work Stay Blessings On your Work...God Bless You.
    cheap bikes

    YanıtlaSil
  5. Bakarken mest olduğum bir konu da senin gibi kitaplar... Diğerleri malum, yün-kurdele-boncuk... yani hobi malzemeleri:)
    Alışveriş merkezinde indirimli kitaplara iyi dadandım, diğerleri pahalı ya, onların fiyatına en az 3 tane alabiliyorum... ama ne zevkli o reyonlar, teeek tek elliyorum, kokluyorum, seçiyorum, eve gelip yatağımın yanındaki rafa, okunacakların yanına zevkle diziyorum, okumak için heveslenip, elimdekini bitirmeye çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende yüncüleri çok severim rengarenk o yunleri görünce hepsinden alıp örmek istiyorum:))iyi yapıyosun banu ablacım kitaplar gerçekten çok pahalı..aslında okumayı teşvik için biraz daha ucuz olmalı.. bol bol okusun insanlar..

      Sil
  6. çok teşekkür ederim bende ordan sipariş veriyim :))

    YanıtlaSil
  7. İnsanın kendinede, başkasınada alabileceği en güzel hediyedir kitaplar dimi? keyifli okumalar diliyorum size :)

    YanıtlaSil
  8. gerçekten öyle bana kitap hediye edildiğince çok mutlu oluyorum..teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  9. bol okumalı günler dileğine canı gönülden katılıyorum.Katıldığım bir diğer konu kitapların o müthiş kokusu.Eskisi kadar çok okuyamasam da aklım hep kitaplarda.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim..keşke bol bol okuyabilsek herzaman ama bazen olmuyo tabi..gerçekten muhteşem kokuyorlar değilmi:))sevgiler:))

    YanıtlaSil
  11. Canan Tan "piraye"den sonra "yüreğim seni çok sevdi"yi de okumanı tavsiye ederim :) Bir de Sinan Akyüz "incir kuşları"nı bulursan kaçırma derim ;) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  12. yüreğim seni çok sevdi kitabım var ama okuyamadım henüz okunacak kitapların arasında beni bekliyor..incir kuşlarını okudum annemde olduğu için kitaplarımın arasında yok.. beni çok etkileyen bir kitap oldu sonunda bayagı agladım:))tavsiyeniz için teşekkür ederim:)kitap önerilerilerine herzaman açığım:)

    YanıtlaSil
  13. kitap aşktır okurken filmini kendin çekersin başka alemlere gidersin :)duyguların rengi nin filmini izlediğim için okumadım eminim filminden daha güzeldir.okuduğum kitabın filmi çıkarsa izlemem filmini izlediysemde kitabını okumam:) bir tek bende mi var bu takıntı bilmem ama kitaptaki ayrıntıyı filmde bulamayınca hayal kırıklığı sonunu bildiğim kitabı okumakta aynısı:)

    YanıtlaSil
  14. haklısın aynen bende senin gibi düşünüyorum..duyguların rengi filmini izlemedim ama kitap müthişti:)ben bu durumu boleyn kızında yaşadım..kitabını okuduktan sonra filmi okadar basit ve zevksiz geldiki bende ya film diyorum ya kitap:))ama en ço kkitabı tercih ediyorum detaylı olmasından dolayı..kendi çektiğimiz film herzaman daha güzeldir:))

    YanıtlaSil
  15. Ne güzel kitaplar bende duyguların rengi ve o seriyi okumak istiyorum.Kesinlikle banadaokumak antidepresan etkisi yaratıyor.
    Canan tan'ın genel olarak kitapları güzeldir.Çoğunluğu okudum.
    Sevgiler sevil

    YanıtlaSil
  16. hoşgeldiniz..duyguların rengı kitabını okudum ama serisi olduğunu bilmiyordum .. güzel bir kitap ilk başta biraz sıksada sonra sürükledi beni:))elimde canan tanın iz kitabı var okumam için bekleyen :)sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. merhaba
    bende bir kitap sevdalısı olarak kızımın bloglar arası yaptığı etkinliği size duyurmak isterim.katılırsanız çok güzel kitap arkadaşları edinebilirsiniz.düşünürseniz http://www.keskegercekolsa.blogspot.com/2012/06/kitaplasalim-mi.html
    sevgiler

    YanıtlaSil
  18. merhaba :)tabiki katılırım..hemde seve seve..sevgiler..

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba...iade-i ziyaret yapiyim dedim:)) en kısa zamanda raftaki kitaplarinla ilgili yorumlarını bekliyorum. Takipteyim:)))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil