12 Haziran 2012 Salı

Madonna Konser

Kuzenimin kınası, düğünü ,konser,dışarda halletmem gereken işler derken geçen haftadan beri bir türlü yazmak için fırsat bulamadım..

Geçen perşembe akşamı ,eşimin ve benim hayranı olduğumuz Madonna'nın konserine gittik..Madonna ,İstanbul'a 19 yıl önce gelmiş  ,birdaha gelirmi bilemediğimizden bu konseri kaçırmak istemedik..3ay önce biletlerimizi aldık..Biletler cuma günü satışa çıkmıştı ve biz c.tesi sabah biletixe gittiğimizde sanki bedava dağıtılıyomuş gibi biletlerin bitmek üzere olduğunu gördük.165 TL 'lik biletler kalmıştı sadece...Kalan yerlerden ,bizim için en uygun olanını seçip biletlerimizi aldık..O akşam eşimle istinye parkta buluşup konserin olacağı TT Arena Stadına gittik..55 bin kişinin katılacağı konserde ,stadın tam karşısında bulunan tek çıkışlı otoparka arabımızı park etmek istemedik..Stadın arkasında bulunan sitenin sokaklarından birine park ettik..Stada doğru yürüdük..





Eşim fanatik galatasaraylı bense babadan kalma beşiktaşlıyım:))eşimle daha önce galatasaray maçlarına gitmiştim ama bu stada ilk kez gittim.. Madonna'nın konserine kısmetmiş:))Biletlerimizde profesyonel fotoğraf makinası ve kamera götürmek yasak olduğu yazdığından ,telefonlarımızla çekeriz dedik..İlk girişte bizim önümüzdeki gruptada ,bir makina vardı ve onları geri çevirdiler ..İyiki bizde getirmemişiz dedik..Ama stada girdiğimizde bir sürü insanda, profesyonel fotoğraf makinası görünce şaşırdık..




Konser 45 dk. rötarlı ,22:15 te başladı..Konser alanına girişler ,saat 5:30 da başlamıştı ve büyük ihtimalle sahanın içinde, sahnenin en önünde bekleyenler 5 saattir ayakta dikiliyorlardı..Yazık dedim ayakları ağrımıştır ama keşke bizde tribünden değil, sahadan izleseydik konseri dedik..Hüsrana uğradık resmen..Çok kötü bir ses sistemi vardı..Şarkıları duyamadık , konuşmalarını anlayamadık ..Biz hangi şarkının söylendiğini anlayana kadar şarkının yarısı geçiyordu..Sesleri çok iyi anlayamasakta ,şov muhteşemdi ,ışık , görsellik harikaydı ..






Tribünde oturanlardan, konserin yarısında konserden ayrılanlar oldu..Sonradan okudum ki ,maçlarda yapılan tezahüratlar daha güçlü duyulması için , stad ona göre yapılmış ..Bu yüzdende bize ses boğuk ve anlaşılmaz olarak gelmiş ..Sebebi bumu gerçekten bilemiyorum ama keşke bunu daha önceden bilseydik..Sahada olanlar inanılmaz eğlendiler .Eşim 19 yıl önceki konsere gitmiş ve o konserin daha iyi olduğunu söyledi..Ama performansından dolayı , madonnaya hayranlığımız bu konserden sonra dahada arttı...1 saat 45 dakika hiç durmadan , efor sarfeden hareketlerle dans eden ,53 yaşında bir kadın daha ne söylenebilirki..
Konser bittiğinde hızlıca aşağıya indik .Çünkü stad çıkışları metro girişinin yanındaydı ve orada izdiham olucaktı..Neyseki biz okadar izdihama yakalanmadık..Ama metroya binecek insanlara Allah kolaylık versin dedik ..

metro girişi

 Arabamızıda otoparka bırakmadığımızdan ,arka sokaklardan caddeye çıktık ve evimize döndük..Birdaha TT Arenada konsere gidermiyim bilemiyorum ama gidersem kesinlikle tribünden  değil, ayaktada olsak saha içinden alırım ..Bu bize tecrübe oldu...

Çok güzel kareler yakalamış olan Bülent Bayrak'ın güzel resimlerinden bazılarını sizinle paylaşmak istedim.








Benim çok sevdiğim ,konserin kapanış şarkısını burdan izleyebilirsiniz..








18 yorum:

  1. ses sorununa rağmen unutulmaz bir anı olmuş sizin için bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım ses sorununa rağmen yinede eğlendim:))

      Sil
  2. madonna harikadıııır , eminim süper vakit geçirmişsinizdir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemde ne harika müthiş bir kadın :))gözümüz bayram etti:))

      Sil
  3. kaçırdığım için çok üzülüyorum :( biraz da olsa hissedebildim sayende ortamı teşekkür ederim canım benim mutluluklar kuzenine ah şu düğünler kınalar yokmu batırdı beni batırdı :)
    mucxxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bişey değil tatlım..teşekkür ederim Allah herkesi mutlu etsin.. valla benide bitirdi :))Bu cuma arkadasımın pazarda halamın oğlunun düğünü var bitmiyoooo:))bende seni öpüyorum

      Sil
  4. Istanbul'da oturanlar konserler, sergilerden yana bizlere göre daha şanslılar.Güzel ve unutulmaz bir gece olmuş.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. merhaba bloguma hoşgeldın :)evet gercekten benım ıcın unutulmaz bır gece oldu..inş.birdaha gelir diyorumm..:)

    YanıtlaSil
  6. Çok şanslısın ya nasıl orda olmak istedim nasıl.
    Bak harika artık facebookta. Beklerim

    http://www.facebook.com/pages/BaK-Bu-HaRiKa-DeKoRaSyOn/447201555298044

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayırlı olsun canım face tende takipçin olucam:)

      Sil
  7. Çok güzel bir gece olmuş:)Yorumların için çok teşekkür ediyorum.Blogunu izlemeye alıyorum canım,sonra yine uğrayıp inceleyeceğim:)Hoşçakal:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin bloğuma:))evet gercekten güzel bir geceydi ses sorununa rağmen:))herzaman beklerim:))

      Sil
  8. Çok iyi yapmışsın gitmekle.Bende orada olmayı isterdim.Çok güzel fotoğraflar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz :)fırsat bu fırsat deyip gittik iyikide gitmişiz ..teşekkürler

      Sil
  9. Merhaba Sevil . Ziyaretine çok memnun oldum .
    Ben de yengeç burcuyum ve kitap okumayı çok severim .
    Blogun çok güzel . Görüşmek üzere , sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. bloğuma hoşgeldin :) aynı burctan olduğumuza sevindim..güzel paylaşımlarda bulunmamız dileğiyle..

    YanıtlaSil
  11. çok istedim ama kısmet olmadı resimler harikaydı :)

    YanıtlaSil
  12. bloğuma hoşgeldiniz:))teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil