11 Temmuz 2012 Çarşamba

Bekleyin beni kitaplarım:))



Cuma akşamı eşimle birlikte Marmara Foruma gittik.Malum indirim sezonu başladı..Eşim birkaç şey bulup aldı ama ben birşey beğenipte alamadım.Kötü olduğundan değil tabi ihtiyacım olmadığından .. Ben beğendiğim şeyleri ya kalmazsa diye indirime girmesini bekleyemeden  hemen alırım.. Bu yüzden indirimde alınacak pek birşey bırakmıyorum.. Sadece çok cazip gelen şeylere elim gidiyor ama öyle birşeye rastlayamadığım içinde kendime kıyafet yerine indirimden kitap aldım:))



D&R 'da Can yayınlarının kitaplarının 5 TL olduğunu sizlerden duymuştum..Ama önce heyecanla beklediğim Debbie Macomberin - Mucizeler Dükkanına Dönüş Kitabını aldım..Bir Yumak mutluluk serisinin  4.kitabı..Diğer 3 kitabıda okuduğum için, bu kitabı hemen aldım..Okumayanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim bu seriyi.

Daha sonra Can yayınlarından Paulo Coelho'nun Kazanan Yalnızdır isimli kitabını, Tatlı Kirazım Selva ablamın tavsye ettiği Marc Levy 'nin Sizi tekrar görmek ve  Keşke gerçek olsa kitaplarını aldım..Keşke Gerçek Olsa kitabıda Can yayınları olmasına rağmen fiyatı 5 TL değil arkadaşlar 16 TL..4 Kitabımıda alarak evime mutlu mesut hemen okumaya başlama arzusuyla döndüm..




Evdede okunmayı bekleyen 3 kitabım daha vardı ..Kristin Hannah'ın Gerçek renkler kitabını okuyup çok beğenince diğer kitaplarınıda almıştım..


Aslında okumaya zorlada olsa gayret gösterdiğim ,Can Dündar'ın Lüsyen adlı kitabını 3 aydır okumaktaydım ..3 ayda kitap mı okunur demişsinizdir şimdi..Okumayınca malesef bitiremedim kitabı..Belki okuyanlarınız vardır ,beğenenlerinizde ama ben sevemedim..Çok fazla Osmanlı türkçesinin kullanılması ve siyasettende bahsedilmesi beni sıktığı için ,elime alasım gelmeden zorlada olsa yarısına kadar okudum..Ama yeni kitaplar gelince okumaktan vazgeçtim..:))




Mucizeler Dükkanına Dönüş kitabıma başladım ve yarısı bitti bile..Oh be dedim kitap böyle olmalı beni sürüklemeli heyecanladırmalı merak uyandırmalı ..Seviyorum bu yazarın kitaplarını..Herkese bol kitaplı bol okumalı günler diliyorum...

71 yorum:

  1. haydi bakalım iyi okumalar:) ben de psikoloji kitapları alıp okumak istiyorum bu aralar ona taktım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim..:)sanada iyi okumalar..:)

      Sil
  2. uzun zamandır kıtap okuyamıyorum .. Banada tekrar alışkanlık kazanabilmek için şöylee alıp goturen bir kitap lazım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ozaman Küçük mucizeler dükkanıyla başlamanı öneririm sonra bir yumak mutluluk sonra bahçemde yeşeren umutlar sonrada mucizeler dükkanına dönüş..:))

      Sil
  3. Yaaa :(( Sizi Tekrar Görmek hangi D&R'dan? Ben Bakırköy D&R'a gittim ve heryerde ne varsa orda da onlar vardı. Herkes ne güzel kitaplar bulmuş. Benim rast geldiklerimin çoğu Can yayınlarının eski kitapları :(((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım marmara forumdan aldım ben bu kitapları..bakırköy d&r bana küçük geliyo burası büyük olduğu için daha çok kitap şansım var gibi geliyo..:))

      Sil
    2. Marmara foruma bu hafa uğrayayım ben o zaman. ;)

      Sil
  4. Hadi kolay gelsin, bende başladım Debbie okumaya :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Marc Levy hariç diğerlerini okudum . Ne tesadüf ben de şimdi Mucizeler Dükkanına Dönüş ve Bahçemde Yeşeren Umutlar 'ı paylaştım . Keyifli okumalar canım , sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mucizeler dükkanına dönüş ve bahçemde yeşeren umutlar çok güzel kitaplar değilmi canım..sanada keyifli okumalar:)kocaman sevgiler..

      Sil
  6. sevoşum aldınmı tavsiye ettiğim kitapları, memnun kalacaksin ben cok sevmistim tatlim...
    hannah kitaplarini hic okumadim ama duydum tavsiye edersen bende alayim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aldım selva ablacım.:)).arka kapaklarını okudum güzele benziyorlar beğeniceğime eminim:)
      bende sadece gerçek renkler kitabını okudum kristin hannahın ve çok çok beğendim..diğer kitaplarıylada ilgili güzel yorumlar aldığım için onlarıda aldım..güzele benziyorlar..:))

      Sil
  7. Bu sene en az okuduğum bir sene.Elimden kitaplar düşmeyen ben bu ara az okuyorum.Bir sürü birikti okumadığım kitaplar,alınacak kitap listem kabardı blog arkadaşlarım okuyup tavsiye ettikçe okumadıklarımı not alıyorum.Lüsyen akıcı,sürükleyici bir anlatımda değil ben 3-4 yaprak okuyup bıraktım.Mucizeler Dükkanına Dönüş listemde alınmayı bekliyor,keyifli okumalar,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende lüsyende inat ettim belki başlarda sıkıcıdırda sonra güzelleşir diye ama yok malesef sıktı beni..ama genede bırakamadım 3 ay elimde sürüklendi:))
      Mucizeler dükkanına dönüş gerçekten çok güzel bir kitap okuyup okumadığınızı bilmiyorum ama eğer okumadıysanız önce küçük mucizeler dükkanıyla başlamınızı öneririm..
      kocaman sevgiler:))

      Sil
  8. sevilciğim bilgisayarımda mı problem var bilemiyorum yorum gönderirken sorun yaşıyorum yazdıklarım siliniyor mesajlarım iki defa gelebilir o yüzden:))
    bu aralar çok az kitap okuyabildim
    ateşböceği yolu,özellikle kış bahçesi harika kitaplardı
    küçük mucizeler dükkanını alamadım,onun yerine bir yumak mutluluğu okumaya başladım ama o da yoğun bir döneme denk geldi kendimi fazla veremedim okurken.en son elif şafak şemspare kitabını aldım onu okuyorum.keyifli okumalar tatlım.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana sorunsuz geldi canım yorumun :))
      bu aralar yoğun olduğundan kitap okuma fırsatın olmaya bilir canım çok güzel şeylerle uğraşıyorsun çünkü..
      şemspare nasıl bir kitap önerirmisin canım akıcımı?

      Sil
  9. evet canım işyerinde öğle aralarında okumaya çalışıyorum 6 7 sayfa okudum.daha başındayım ama şöyle diyebilirim ki okunması gereken daha iyi kitaplar olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımm anladım nedemek istediğini..
      şimdilik o kitabıda almıyım ozaman:))

      Sil
  10. iyi okumalar Sevil. Aslında bizim de bir kitap alışverişi yapmamız lazım. Son yıllarda çok ihmal ettiğim okumaya şu aralar pek bir sarmış durumdayım aldıklarımın hepsi bitti. Hele bazıları bitince o kadar çok üzülüyorumki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim sizede iyi okumalar..bende öyleyim sevdiğim kitaplar bitince daha devam etmeliydi derim hep:))

      Sil
  11. http://amigurumiforum.net/ bu guzel gurumılerın daha da guzellerı sevgı yuvamız http://amigurumiforum.net/ sızlerıde davet edıyorum arkadasım emın olunuz harıka gurumıcıklere baslayında asla vazgecemeyeceksınız bu hobıden

    YanıtlaSil
  12. teşekkür ederim üye olucam en kısa zmanada:))

    YanıtlaSil
  13. güzel okumalar tatlım...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Hımm bu tavsiyeler iyi oldu Sevil'ciğim, çok teşekkürler, okuduktan sonra beğeni ve yorumlarını yeniden paylaşırsan mutlu olurum:) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki canım paylaşırım..sanada kocaman sevgiler :))

      Sil
  15. Ateşböceği Yolu' nu okumuştum çok da hoşuma gitmişti :). Maeve Binchy' nin romanlarını çok severim, bu kitabı onun romanlarının tarzına benzettiğimden belki daha bir sevdim :).
    Güle güle okuyun,
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maeve binchy'nin hiç kitabını okumadım kristin hannahın tarzına benziyorsa bende bakıyım bu yazarın kitaplarına ..özellikle önerdiğiniz bir kitabı varmı??

      Sil
  16. sevilcim indirimi şimdi. sayende öğrendim, hemen gidip biraz kitap depolamak lazım kitap gibisi varmı:)aldığın ve elinde bulunan kitaplardan anladığım kadarıyla zevklerimiz aynı.Marc Levy hakkındaki yorumlarını da ayrıca bekliyorum ,hiç okumadım beğenirsen bende bir deniyim:)öpüyorum çokk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede canım kitap gibisi yok..:))Marck Levynin kitaplarını okuduğumda ,yorumlarımı paylaşıcam ama arka kapağını okuduğum kadarıyla güzele benziyorlar..:))bende çok öpüyorum kocaman sevgiler..:))

      Sil
  17. Sevilcim kitapları bizlerle paylaşman ve ünermen çok iyi olmuş.
    Debbie Macomber'ın kitapları çok kolay okunabilen ve sürükleyici.
    Ben de Elif Şafak'ın Şemspare'sini yeni okuyup bitirdim. Bir solukta okunabilecek bir kitap.
    Kesinlikle tavsiye ediyorum.
    Senin üyen oldum, izlemedeyim. Seni de bekliyorum sevgiler, Pırıl.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif şafağın kitaplarını beğeniyorum pırılcım bende alıp okumak isterim şemspareyi merak ettim şimdi..tabi önce kitaplarımın hepsini bitirmem lazım:))
      kocaman sevgiler..

      Sil
  18. canım benim benimde okunmamış sırasını bekleyen bir sürü kitabım var...inşallah hepsini okuyacağım...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ozaman bize bol okumalar diliyorum:))
      sevgiler..

      Sil
  19. Kitapla ilgili paylaşımlarınız harika. Ne kadar faydalı olduğu yorumlardan da anlaşılıyor. Can Dündar'ı son birkaç söyleminden dolayı artık sevmiyorum. Bir kitaba başlarken mutlaka sevmeliyim diye kendime telkin yapıyorum, çünkü sevmesem de kitabı yarım bırakamıyorum. En son Ahmet Ümit'in Sultanı Öldürmekte başıma geldi. Ahmet Ümit fanatiği olmama rağmen Tarih sevmediğim için çok zorlandım okumakta.

    YanıtlaSil
  20. çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..aslında bende pek kitabı yarım bırakma taraftarı değilim ve bu kitap hariç hiçbir kitabı yarıda bırakmadım ..kitap yazmak büyük bir emek ve emeğe saygıdan sonuna kadar okumaya calısırım genelde..ama bu kitaba dayamanamadım desem:))

    YanıtlaSil
  21. süper çok özendim bende hemen masamda günlerdir kapağı bile açılmamış kitabımı okuma şevkiyle doldum. yalnız bu d&r daki 5 tl olayından haberim yoktu . nedir detayı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heveslendirebildiysem ne mutlu bana:))sadece can yayınlarının kitapları 5 tl tek detayı bu:))

      Sil
  22. yorumlarım geliyor mu bilmiyorum ama bir türlü izleyicin olamadım. adres hatası diyor !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir yorumun geldi başka yolladınmı bilemiyorum..bazen bendede hata veriyor..sonra tekrar denersin..hoşgeldin diyorum:))sevgiler..

      Sil
  23. Çok güzel kitaplar Güle güle okuSevil .Ben bu indirimden hala faydalanamadım.Bir süre evdeki kitapları okumadan kitap almayacağım desemde duramıyorum.Evdeki kitaplar bitecek gibi değil çünkü:)Okudukça yorumlarını bekliyorum tavsiyene istinaden listeme alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitaplar karşısında durmak kolay değil hele o kitapçılara girip kokularını duydunmu dayanamıyorsun deryacım..okudukca yorumlarımı paylaşıcam ..mucızeler dükkanına dönüş az kaldı onu kesin almanı öneririm canım ama tüm serisini kesinlikle öneririm..

      Sil
  24. Bloğuma uğramışsın. Ben de yorumunun altına şunları yazdım:))
    Teşekkürler, hoş geldin Sevil Hanımcım. Bloğuna daha önce geldiğimi düşünüyorum. Hatta belki mesaj falan da bırakmışımdır. Bu güzel yüzü hatırlıyorum çünkü. Ama neden net konuşamıyorum, çünkü hep gece uykuyla uyanıklık arası dolaşıyorum blogları:) Dur ben de hemen seni ekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üşenmedim ve tüm yorumlarıma baktım.:))karıştırdınız beni sanırım ama yinede bu guzel iltifat için teşekkür ederim.:))

      Sil
  25. Güle güle oku:) mucizeler dükkanı'na dönüş'ü bende merak ediyorum.Çekilişimiede beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler pericim:))hemen bloguna gelıyorum:))

      Sil
  26. Harika seçimler!
    Bu arada, senin gibi birkaç blogda daha okudum bu indirimi ve zor tutuyorum kendimi koşup 10-15-30 kitap daha almamak için. Evde okumam gereken o kadar çok kitap var ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))aslında bukadar ucuz kıtaplarda kacmaz canım sen en ıyısı kendini tutup bır ıkı tane al:))

      Sil
  27. Merhaba,bir kitapseverle karşılaşmak çok güzel.Benim de uzun bir "okunacaklar" listem var.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ..sizinle karşılaşmakta benim için çok güzel..:)okadar güzel kitaplar varkı butun kıtapları alıp hepsını okumak ıstıyor ınsan ama yetısemıyor malesef..

      Sil
  28. tam tatilde okunacak kitaplar...
    iyi okumalar:)

    YanıtlaSil
  29. Çeşme'deyim ve okuyacağım tüm kitapları yüklendim geldim.Umarım çok okuduğum bir yaz olur.Lüsyen'i okudum, sizinkilerden bir kaç tanesi daha okuma listemde.Kitap alışverişi bana da çok keyifli geliyor, hele okuduktan sonraki keyif.Biyografileri daha çok sevdiğime karar versemde ,galiba bende çocukluktan gelen alışkanlıkla kitabı çok seviyorum.Daha çok okumalı günlere doğru,sevgilerle.
    www.ihlamurcum.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitaplarla geçirilecek ne güzel bir tatildesiniz..:))ne iyi etmişsiniz..kitap gercekten çok büyük bir keyif..her anı..alması okuması bitirmesi..ama bazen sevdiğim kitaplar bittiğinde niçin bitti diye üzülüyorum:))teşekkür ederim sizede bol okumalı bir tatil diliyorum:))

      Sil
  30. Merhaba sevil hanım:)) ayy bu nasıl kitap sevgisi:)) içim açıldı:) ateşböceği yolu onu bende mutlaka alacağım... bende 2008 yılında bir şiir kitabı yazdım yayın evi 1 tane bile satmaz dedi ama sizin gibi kitap sevenler sayesinde birden fazla sattı beni utandırmayan herkese çook teşekkür:)) şimdi sekreter dergisinde bir köşem var:)) çok özel bir dergi yani sekretere özel değil dolu dolu bir dergi abone omayı isterseniz de beklerim:) sizi izlemeye aldım sizde beni alırsanız sevinirim yemeklerim şiirlerimden güzel bak vallla... sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba banu hanım.:)inanmak çok önemli eğer inanıyorsanız yaptığınız şeye başarı kaçınılmazdır..iyiki dinlememişsiniz yayınevini..:))sekreter dergisini ilk kez sizden duyuyorum..yazılarınızı merak ettim :))
      memnuniyetle alırım izlemeye :))eminim şiirlerinizde yemeklerinizde birbirinden güzeldir ..:)
      sevgiler..

      Sil
  31. Tamda açtım ilk postta ne göreyim kitaplar :) kitap delisine :) Ziyaretiniz yorumunuz için teşekkür ederim bende takipteyim :)

    YanıtlaSil
  32. merakla bekliyorum sevilcim.
    cabuk ol...

    YanıtlaSil
  33. ay kıskandım ya bende bir kitapseverim en son pembe sardunyayı okudum çok güzel bir mübadele kitabıydı.bunlardan bende alayım
    iyi okumalar sana canım:))

    YanıtlaSil
  34. Umarım indirim bitmemiştir.tatildeydim yeni geldim. Hiç haberim olmadı:( Sana iyi okumalar.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  35. lüsyeni ben okudum. bence sen konsantre olamamışsın kitaba. dediğin doğru biraz eski dilde yazılmış gibi ama bitir bence. pişman olmazsın. sonu çok dokunaklı, çok etkilenmiştim ben. gerçi senin okumak için sabırsızlandığın bir sürü kitabın daha var ama:)) çok iyi anlıyorum canım seni. bazen diyorum ki aynı anda 2-3 kitabı okuyabilsem:))
    ben de kitap siparişi vericem netten.daha karar veremedim aslında. karışık bir sipariş mi yapsam yoksa beğendiğim bir yazar var onun serisini mi alsam.
    neyse canım, sana iyi okumalar...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  36. canım benimkilerde beni bekliyor ikisi hariç hepsini almış bulunmaktayım biliyor musun :) keyifli okumalar hepsinin keyifli olduğuna inanarak severek aldım :))
    ööpüyorum senii :)

    YanıtlaSil