19 Temmuz 2012 Perşembe

Mucizeler Dükkanına Dönüş


Debbie Macomberin daha önceki 3 kitabınıda okuduğumu söylemiştim..Dün akşamda severek  okuduğum, hem sonunu merak ettiğim ,hemde hiç bitmesin dediğim Debbie Macomberin 4.kitabı olan  Muziceler Dükkanına dönüş kitabınıda bitirdim...Beni zaman zaman güldüren zaman zamanda mutluluktan ağlatan kitaplar olduğunu söyleyebilirim..

Bu kitap serisi,daha önce iki kere beyin tümörü kanseri geçiren genç bir kadının, bir yumak mutluluk ismindeki yüncü dükkanını açmasıyla başlıyor.. Gerçek dostlukları, güzel aşkları herkesin hayatında büyük küçük var olan sıkıntıları ve nasıl aşıldıklarını  konu alan bu kitapları, herkesin kendinden birşeyler bularak ve beğenerek okuyacağına eminim..Bu kitapların en sevdiğim yanıda hep mutlu sonla bitmesi.

Mucizeler dükkanına dönüş kitabının sonunda Debbie Macomberin bir sonraki kitabından bir bölüm yayınlanmış..Yüncü dükkanıyla aynı sokakta bulunan kitapçı dükkanının sahibesi  olan  kadının, yaşadıklarının anlatılmasıyla başlıyor bu bölüm ve diğer kitaplardaki karakterlerde eşlik ediyor..Bu kitabın çıkmasınıda sabırsızlıkla beklediğimi söylemek istiyorum..
Bugün Marc Levy'nin" keşke gerçek olsa" kitabını okumaya başlıyorum.. Umarım bu kitapta övgüyle anacağım kitaplar arasına yer alır..

Bu arada herkese tutulan oruçların ,okunan duaların kabul olduğu hayırlı ramazanlar diliyorum..
Sevgiler...

44 yorum:

  1. HAYIRLI RAMAZANLAR SEVİLİM.
    HARİKA ALDIM BAKACAĞIM EN KISA ZAMANDA.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:))beğeniceğine eminim canım:)

      Sil
  2. keyifli okumalar dilerim... Ben de çok severek okudum üç kitabını, bu kitapta okunma sırasını bekliyor... (Bu arada bloğumdaki sıkıntılı problem çözüldü bilginize)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gözün aydın canım..çok sevindim probleminin çözülmesine:))

      Sil
  3. canım benim hayırlı ramazanlar....
    kocaman öptüm....

    YanıtlaSil
  4. Bir Yumak Mutluluk okuyorum şuan.Gerçekten çok güzel ve sıcacık bir kitap:)serinin diğer kitaplarını da okumak için sabırsızlanıyorum.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim gibi düşünmene beğenmene çok sevindim canım..:))diğer kitaplarıda beğeniceğine eminim..:)kocaman sevgiler..

      Sil
  5. Bende tavsiyene uyup aldım:)
    Henüz başlamadım ama:(Dileklerine katılıyorum,sana da hayırlı ramazanlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))okuduğunuzda beğeniceğinize eminim..kocaman sevgiler..

      Sil
  6. küçük mucizeler dükkanını okumuş ve çok beğenmiştim bu kitapta elimde var ama hala başlayamadım çok akıcı sımsıcak bir anlatımı var bu yazarın en kısa zamanda ben de başlıcam inşallah:) hayırlı ramazanlar canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı beğeniyle okuduğumuza sevindim:))ve çok hızlı kitap çıkartan bir yazar yeniside yoldaymış :))kocaman sevgiler..

      Sil
  7. öncelikle güzel dileklerin teşekkürler..hep duyduğum hatta D&R da baskısıyla hep baktığım ama bir türlü almadığım bir kitap oldu nedense bir de hep övgüyle anlatılıyor..ilk işim 1. kitaptan başlamak olacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım 1 kere başlasan elinden bırakamıyacağına eminim:))Tüm seriyi göz açıp kapayıncaya kadar okuyabılırsın..:))

      Sil
  8. Ben bu kitapları seri seri yuttum vallahi çok güzeldi sırada kitapçı var bakalım neler olacak :). Hüzünde bile tebessüm ettiren tarzı var, cümlemize hayırlı ramazanlar günler uzun Allah yardımcımız olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende merakla bekliyorum yeni kitabı:))hatta hemen çıksa diyorum:))
      Aminn Allah yardımcımız olsun bu sıcak ve uzun günlerde..

      Sil
  9. Hayırlı Ramazanlar canım:)
    Öyle güzel anlatmışsın ki alıp okumak istiyorum.Özellikle sonu mutlu biten kitap veya filmleri daha çok seviyorum:)
    Paylaşım için teşekkürler...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her kitapta muhakkak üzücü olaylar yaşandığından sonuda üzücü bitince sıkılıyor ınsan en guzeli mutlu son:))kocaman sevgiler..

      Sil
  10. bende çok severek okumuştum.hayırlı geceler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı beğeniyle okuduğumuza sevindim:))
      sevgiler..

      Sil
  11. Arastirayim buradaki kutuphanede bulabilirsem ingilizcesini alirim belki(Originali ing. mi bilmiyorum ama.)Bakacagim..Sevgiler canim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazar amerikalı olduğu ve ve amerikan listelerinde üst sıralarda olduğu için orjınalı ingilizcedir başka dilde yazmamıştır diye düşünüyorum ..umarım bulabilirsin canım..kocaman sevgiler..

      Sil
  12. Hayırlı Ramazanlar Dua ile iç içe..

    Kitap sever biri olarak bu bilgilere özel bir teşekkür ..
    Henüz okumadıgım kıtap..ve merak etdim verdiğin bılgıler doğrultusun da alıp okuyacagım ..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rice ederim tüm güzel kitaplar paylaşılsın istiyorum..:))Tüm okuyanlardan olumlu yorumlar aldığım ve özelliklede kendim beğendiğim için sizinde beğeniceğinizi umuyorum :))
      kocaman sevgiler..

      Sil
  13. güzel bir kitap demekki sevilciğim okumalı:))

    Hayırlı Ramazanlar...
    www.birseninmutfagi.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gercekten çok güzel bir kitaplar serisi okuduğunuzda sizinde beğeniceğinizi umuyorum..
      kocaman sevgiler..

      Sil
  14. Sevil'ciğim, not ediliyor paylaştıkların;) en kısa sürede ben de okumak istiyorum:) sanana da hayırlı ramazanlar canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapta öyle güzel bir anlatım varki hem yalın hem sıcak kitaplar hemen bitiyor bu yuzden canım..okudğunda benim gibi düşünüp beğeniceğine eminim ..kocaman sevgiler canım:))

      Sil
  15. bende bu seriyi çok seviyorum 4. 2 gün önce aldım ama daha henüz başlamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. serinin diğer kitaplarını severek okuduysanız 4.kitabıda severek okuyacagınızdan eminim..yazarın 5.kitabıda yoldaymış..sevgiler:))

      Sil
  16. canım hayırlı ramazanlar .. ben malesef uzun zamandır okuyamıyorum kitap .. Ama söyle keyifle bir çırpıda okuyabileceğim kitaplar bulmalıyımki tekrar kitap aşkıyla buluşayım . Serinin ilk kitabı hangisiydi .. Mucizeler dükkanı mı
    bu arada sana bir haberim var sevgili leylak dalı bayram için bloggerlar arasında bir kart etkinliği yapacak sende katıl istersen eğlenceli olacak .. Hemde kartlaşırız =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım sanada hayırlı ramazanlar..canım tekrar okuma alışkanlığı kazanmak için bu seriyi öneririm..Evet küçük mucizler dükkanıyla başlıyor bu seri sonra bir yumak mutlulukla devam ediyor..
      bende eğlenceli olucağını düşünüyorum ,hemen katılıyorum canım kart etkinliğine..:))
      kocaman öptüm..

      Sil
  17. Canım sana da hayırlı ramazanlar Allah ağzınızın tadını sofranızın bereketini hiç eksiltmesin.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. Artık o kadar duyuyorum ki bende bi merak uyandı, artık alıp okumaktan başka çare yok :) Serinin nerden başlayıp nasıl devam ettiğini not aldım. İlk AVM ziyaretimde ilkinden başlarım bakalım. Aslında kitap almayı yasaklamıştım evde birikenlerden ötürü ama dayanamayacağım :)
    Hayırlı Ramazanlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz:))kitap merakı böyle birşey değilmi okunacak çok kitap olsada hala almaya devam ediyoruz:))bol okumalı günler diliyorum..sevgiler..

      Sil
  19. diğer üçünü okudum ben de ama bunu edinmedim daha. en kısa sürede alıp okumalı....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğerlerini beğendiyseniz bunuda beğeniceğinize eminim..:)
      sevgiler..

      Sil
  20. İlk önce ramazan duana amin diyorum.Bendede bu seriden küçük mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluk kitabı vardı ikisinide daha okuyamadım ama başlamak ve bu kadar güzel yorumlardan sonra tüm seriyi bitirmek istiyorum helede sevilim güzel diyorsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmmm evet kesinlikle oku diyorum benim gibi beğeniceğini umuyorum..kocaman öptüm seni..

      Sil
  21. Bu seri benim de okumayı istediğim bir seri. Ama elimde uzun zamandır bitiremediğim bir kitap var. Hep gece yatarken okuduğum için, aslında bir günlük bir kitap da olsa bitiremedim. Biraz da blog blog dolaşıyorum, gezenti kadınlar gibi:) Gece geç oluyor. Çok tembelleştim çoook.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuduğunuz kitabı merak ettim güzelmi bize önerirmisiniz?
      gündüz bende öyle sizin gibi dolaşıyorum..ama gece helede sevdiysem en az 1 saat okuyorum..bana iyi geliyor uykumu getiriyor:))bence siz tembellikten değil sizi çok içine alan bir kitap olmadığından bitiremediniz kitabı:))

      Sil
  22. Senden sonra DR koştum ama indirmi göremedim canım.bende bu kitabı aldım elimdeki bitince okumaya başlıycam diğer kitapları gibi bir solukta okuyacağımdan eminim .Marc Levy hakkındaki yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada ben Z.öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah allah sizin orda niye yokki ben bu hafta sonu tekirdağdaydım can yayınlarının ordada indirimi vardı canım hatta can yayınlarından marc levy nin bir kitabını daha aldım c.tesi günü..:).canım marc levyinin kitabını sadece elime iki kere alabildim ve nerdeyse 50 sayfam kaldı diyebilirim..çok beğendim anlatımını konusunu.. birbrinin devamı olan iki kitabınıda bitirince tam bir yorum yapıcam..bende seni öpüyorum canım

      Sil